Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πρώτο φιλικό της σειράς

Το πρώτο φιλικό της σειράς

img_6521


Από τη στιγμή που αποκλείστηκε πρόωρα από την Ευρώπη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να μονταριστεί, αλλά και να διατηρηθεί φρέσκια παράλληλα, μέσω φιλικών παιχνιδιών. Το πρώτο της σειράς των φιλικών, θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Θόι στη Λακατάμια (18:00 Live omonoianews.com). Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Το σημαντικό είναι βέβαια η ομάδα να μην επηρεαστεί από το ευρωπαϊκό κάζο και να εκμεταλλευτεί τα παιχνίδια που θα δώσει. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα περίπου μήνα και αρχίζει γεμάτο ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που μέχρι την 5η αγωνιστική θα έχει τελειώσει με Ανόρθωση, ΑΕΛ και Απόλλωνα. Προφανώς μέχρι τότε η ομάδα θα δώσει κι άλλα φιλικά, πρέπει όμως όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα.

Ο Σαβέφσκι πάντως δείχνει να το προσεγγίζει σχεδόν σαν επίσημο κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως πήρε μαζί του μόνο 18 παίκτες. Θέλει να δώσει λεπτά σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν και να ετοιμάσει τον κορμό της ομάδας για τις επίσημες υποχρεώσεις.