Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει θέληση, υπάρχει και διαφορά

Υπάρχει θέληση, υπάρχει και διαφορά


Εδώ και μέρες έχουμε κάνει λόγο για την επιθυμία του Σοφιάν Σερφά να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις και να επανενταχθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ίδιο θέλει και ο Τόνι Σαβέφσκι, που θεωρεί πως ο Σοφιάν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έδειξε η άμυνα να έχει.

Προς το παρόν πάντως το θέμα είναι στάσιμο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είχε…χαλάσει την πρώτη φορά που οι δυο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων: υπάρχει οικονομική διαφορά. Για να παραμείνει ο Γαλλοαλγερινός πρέπει να δεχθεί γερή μείωση, κάτι που άλλωστε έγινε με όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποδέχεται κάποιου ύψους μείωση, όχι όμως στα επίπεδα που θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες με τους άλλους παίκτες.

Όπως έχουμε γράψει πάντως, το θέμα πρέπει να κλείσει γρήγορα, έτσι ώστε να προλάβει ο Σερφά (αν επανενταχθεί) να παίξει κάποια φιλικά, να μπει στο πετσί της ομάδας. Η περίπτωση του συνδέεται μάλιστα και με άλλα σενάρια, αφού αν δηλωθεί, θα υπάρχει χώρος μόνο για παίκτες u21 στο ρόστερ, εκτός και αν φύγει κάποιος άλλος με δανεισμό.