Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υποχρεωμένοι να έχουμε απαιτήσεις!

Υποχρεωμένοι να έχουμε απαιτήσεις!


Ικανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα χαρακτήρισαν ο Στέλιος Μυλωνάς και ο Λεάντρο Αλμέιδα το ρόστερ. Το πιστεύουμε κι εμείς, δεν ξέρουμε αν θα δικαιωθούμε, αλλά θεωρούμε πως ναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει την ποιότητα να κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι σημαντικό όμως να γίνει κατανοητό πως οτιδήποτε λιγότερο θα συνιστά αποτυχία.

Η περσινή χρονιά ήταν περίεργη. Άσχημο ξεκίνημα, τραγικά οικονομικά, ατυχίες. Στο τέλος της ημέρας αναγκαστήκαμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το όμορφο ποδόσφαιρο και την ανάκαμψη που οδήγησε στην Ευρώπη. Μας αρκούσε όπως εξελίχθηκε η χρονιά η ηθική ικανοποίηση του “αν είχαμε άλλες 3-4 αγωνιστικές θα είμαστε πρωταθλητές”. Αλίμονο όμως αν συμβιβαστούμε στη μετριότητα! Και όταν μιλάμε για μετριότητα, δεν μιλάμε τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, στο δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ότι καλύτερο είδαμε για χρόνια! Μιλάμε για μετριότητα στις προσδοκίες, τις κατακτήσεις, τις φιλοδοξίες, τον τρόπο λειτουργίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένη να κατακτάει πρωταθλήματα! Οποιαδήποτε κι αν είναι τα δεδομένα οφείλουμε πάντα να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, πως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και τίποτα λιγότερο δεν πρόκειται να μας ικανοποιήσει.