Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φωνάζει η ανάγκη για ενίσχυση

Φωνάζει η ανάγκη για ενίσχυση

sak_3287


Ξεκάθαρα τα πράγματα: Η ανάγκη για ενίσχυση φωνάζει. Και αν δεν γνωρίζαμε ότι ήδη η έχει παρθεί η απόφαση να αποκτηθούν τρεις παίκτες, θα ανησυχούσαμε έντονα για την προοπτική και το βάθος της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η απουσία 3 ποδοσφαιριστών εντεκάδας, δεν αποτελεί προφανώς δικαιολογία για την αποκαρδιωτική σημερινή εμφάνιση κόντρα στη Δόξα. Μπορεί να είναι φιλικό -που έρχεται μετά την Ευρώπη αλλά εξακολουθεί να είναι για τον προπονητή- όμως οι απουσίες φανέρωσαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά χωρίς άλλες μεταγραφές. Δεν θα κρίνουμε ακόμα τα αποκτήματα του καλοκαιριού, θα τονίσουμε όμως δεν είναι αρκετά. Και θα πούμε πως πρέπει η ομάδα γενικώς να ανεβάσει ταχύτητα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ ο Σοφιάν Σερφά είναι πολλές. Θεωρούμε πως θα βοηθήσει πάρα πολύ, δεν αρκεί μόνο αυτός. Χρειάζεται παίκτης που να μπορεί να προσφέρει σε όλες τις γραμμές. Ξέρουμε το ταμείο δεν επιτρέπει ανοίγματα και δεν τα θέλουμε. Θέλουμε όμως προσεχτικές επιλογές, τις πρώτες υποδείξεις του Σαβέφσκι. Τις έχει ανάγκη η ομάδα.