Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει χρόνο, θέλει δουλειά

Έχει χρόνο, θέλει δουλειά

img_4748


Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα. Όχι ότι περιμέναμε να δούμε απόδοση στο 100% και τη μπάλα να κρύβεται, αλλά ελπίζαμε πως θα ήταν ξεκάθαρη η αντίδραση και η διάθεση για βελτίωση μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Europa League. Αντί αυτού, είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ από μέτρια εως κακή να χάνει από την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Το αποτέλεσμα καμία σχέση δεν έχει και δεν θα σταθούμε σε αυτό. Ήταν η γενική εικόνα που προβλημάτισε. Η άμυνα δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη, στα χαφ ξεχώριζε μόνο το πάθος του Μαργκάσα αλλά ως εκεί, ενώ μπροστά οτιδήποτε καλό ξεκινούσε από την ποιότητα των Εφραίμ, Ασσίς και ενίοτε Γκικίεβιτς ο οποίος όμως δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Σε κάποιες φάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύχθηκε όμορφα, όμως δεν είναι αρκετές αυτές να επισκιάσουν τη συνολική απόδοση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει δουλειά. Ευτυχώς έχει το χρόνο για να την κάνει, έχει και μια σειρά από φιλικά για να μονταριστεί. Οι ομαδικές αδυναμίες πρέπει να δουλευτούν, οι νέοι να ανεβάσουν επίπεδα προσαρμογής, η ομάδα γενικώς να αλλάξει ταχύτητα. Θα σταθούμε σε αυτό που είπε ο Ράινερ Ράουφμαν περί κακής ψυχολογίας. Ελπίζουμε και εμείς να ισχύει κάτι τέτοιο και πως από το επόμενο κιόλας φιλικό η ομάδα θα εκπέμπει πιο υγιή εικόνα.