Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανεξεταστέοι και απαράδεκτοι

Ανεξεταστέοι και απαράδεκτοι


Μια κακή ΟΜΟΝΟΙΑ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, έχασε από μια Ανόρθωση που πατούσε καλύτερα και ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς αρχή και τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έχασε δίκαια και είχε σαν μόνους διασωθέντες τις αλλαγές. Για άλλη μια φορά ΠΑΙΔΙΚΑ λάθη από παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ξεκάθαρα δεν ήταν συγκεντρωμένοι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση και οι ευθύνες βαραίνουν όλους.

Α’ ημίχρονο

Με κόρνερ από τα 12 δευτερόλεπτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το ματς. Στη συνέχεια βέβαια το ματς ήταν ισοζυγισμένο. Μόλις στο 4 η Ανόρθωση έφτιαξε μεγάλη φάση με το Κολαούτι να είναι μόνος στην πλάτη της άμυνας, να προσπαθεί να βρει τον μόνο φοφανά και τον Μορέιρα να αποκρούει σωτήρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με στημένη φάση, με το Σοάρες να εκτελεί φάουλ, τον Ζοάο Πάουλο να πιάνει ξεμαρκάριστη κεφαλιά από το πέναλτι και τη μπάλα να περνάει άουτ. Μέχρι το 22′ παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάποιες προϋποθέσεις δεν είχαμε μεγάλη φάση. Στο λεπτό εκείνο, ο Φοφανά έκανε προσποίηση στο Χοσέ και σούταρε, ο Μορέιρα όμως απέκρουσε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Οκκάς σούταρε ξεμαρκάριστος μέσα από τη περιοχή, ψηλά άουτ. Στο 26 και το 27, ο Πλατινί σέρβιρε ισάριθμες φορές στον Εφραίμ μέσα στη περιοχή, στην πρώτη περίπτωση όμως τον πρόλαβε ο Τζέισον Δημητρίου για να πάει η μπάλα κόρνερ και στη δεύτερη, δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε από το πέναλτι. Στο 31′ ο Ασσίς ζήτησε πέναλτι σε τσαρτζάρισμα με τον Άντιτς, ο Αναστασίου όμως ορθά έδειξε παίζεται. Από το σημείο αυτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, είχαμε αρκετά φάουλ και κάρτες, αλλά καθόλου μεγάλες φάσεις. Κιτριντηκαν οι Λεάντρο, Κολαούτι και Αλέξα.

 

B’ ημίχρονο

Με διακοπή στο παιχνίδι ξεκίνησε το παιχνίδι λόγω οπαδών της Ανόρθωσης. Στο 55′ ο Πλατινί έκανε το γύρισμα, ο Ασσίς σούταρε από το πέναλτι, η μπάλα όμως κόντραρε. Από το σημείο αυτό μέχρι το 60, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο. Κάπου εκεί, 2-3 αχρείαστα φάουλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άφησαν την Ανόρθωση για ώρα στη περιοχή. Σε μια απόκρουση, η μπάλα έφτασε στο Δημητρίου που έπιασε εξαιρετικό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίκτυα. 1-0 για την Ανόρθωση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού μέχρι το 75′ η Ανόρθωση έλεγχε με άνεση και απειλούσε από στημένα. Στο 75 πάντως ήρθε μεγάλη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λέο να σουτάρει από το δεύτερο δοκάρι και τον Βαλβέρδ να αποκρούει. Για τα επόμενα λεπτά μπήκε πίεση και στο 81′ ο Τέιλορ μπήκε απειλητικά στη περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία που απέκρουσε και πάλι ο Βαλβέρδ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπροστά, η Ανόρθωση βρήκε χώρους και στο 82΄ο Θερβέρα πρόλαβε σωτήρια το Φοφανά πριν αυτός σουτάρει. Στο 85′ ήρθε η ισοφάριση με πρωταγωνιστές δυο αλλαγές. Ο Τέιλορ έβγαλε καταπληκτική μπαλιά και ο Γκικίεβιτς με το στήθος, κάρφωσε τη μπάλα στα δίκτυα του Βαλβέρδ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε, προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό, είχε και ένα σουτ με τον Γκικίεβιτς που πέρασε άουτ. Στο 93′ όμως το δεύτερο γκολ ήρθε για την Ανόρθωση. Ο Τζέισον Δημητρίου έπιασε δυνατό σουτ που κτύπησε στο δοκάρι, στην επιστροφή παίκτης της Ανόρθωσης έκανε σουτ που του βγήκε πάσα και ο εντελώς μόνος Κολαούτι σκόραρε. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλαμπί μας θύμισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει κάθε ατομικό λάθος, έκανε πολύ χοντρό λάθος βγάζοντας τον Κολαούτι μόνο με το Μορέιρα και ο Ισραηλινός δεν λάθεψε κάνοντας το 3-1.

Συμπερασματικά

Τραγικοί και απαράδεκτοι. Ότι κι αν πούμε είναι λίγο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάκιστη εικόνα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το γεγονός πως ισοφάρισε ενώ δεν πατούσε καλά και έχασε φυσιολογικά από μια ομάδα που έχει 1002 προβλήματα. Απαράδεκτοι και οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες. Σεβαστείτε το κόσμο.