Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι μέσοι

Από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι μέσοι

img_5298


Νεαρός ποδοσφαιριστής U21, θα αποκτηθεί το πιο πιθανόν για τα χαφ, αφού όπως είναι τώρα τα πράγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται μόνο ένα παίκτη πάνω των 21. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Σοφιάν Σερφά (αν ρίξει τις απαιτήσεις του έτσι αν δεν προκύψει άλλη αποχώρηση θέλοντας και μη ο Σαβέφσκι θα πάρει μικρό.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο παίκτης που θα έρθει θα είναι τελείως άπειρος. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προκρίνει κάποιες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων 2 αμυντικοί μέσοι που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για τον πρώτο έγραψε χθες το Αθλητικό Βήμα και πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο δεύτερος που αρέσει στο Σαβέφσκι παρότι είναι μόλις 20 έχει προλάβει να γράψει συμμετοχές σε πολύ ισχυρότερο πρωτάθλημα από το δικό μας.

Το δύσκολο βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να πειστούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πως η Κύπρος είναι το σωστό βήμα στην καριέρα τους, είτε με ελευθέρα είτε με δανεισμό. Οι μάνατζερς υπόσχονται πολλές φορές να πείσουν τους παίκτες, όμως δεν το πετυγχαίνουν πάντα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν.