Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζουν τα τεστ – Bλέπει σοβαρά άλλους δύο ο Τόνι

Αρχίζουν τα τεστ – Bλέπει σοβαρά άλλους δύο ο Τόνι


Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρουμάνος είναι ο παίκτης που κερδίζει έδαφος και γίνεται προσπάθεια για συμφωνία, με τον Αλίπιο να περνάει πρώτα από δοκιμαστικά.

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, Αλίπιο Ντουάρτε, για να περάσει από δοκιμαστικά στην ομάδα μας. Ο 21χρονος Αλίπιο πάτησε Κύπρο ψες και θα δώσει σήμερα για πρώτη φορά το παρών του στην προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία έχει προγραμματιστεί το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλίπιο δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που εξετάζει ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός περιμένει τις εξελίξεις με ένα Ρουμάνο επιθετικό. Δεν αποκλείεται εάν συμφωνήσει ο Ρουμάνος, και ικανοποιήσει και ο Αλίπιο, να αποκτηθούν και οι δύο νεαροί φορ. Και αυτό γιατί οι συζητήσεις που έγιναν με τους εκπροσώπους τους, αφορούν πολύ χαμηλά συμβόλαια.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, εκτός από τους δύο επιθετικούς, θα βρεθούν σύντομα και νεαροί μέσοι.  Έγινε γνωστό πως μία περίπτωση, αφορά Αφρικανό μέσο που συνοδεύεται με πολύ καλά στοιχεία, ενώ η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενδιαφέρεται σοβαρά και για τον Ντάνι Λόπεζ της Δόξας Κατωκοπιάς.