Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους»

«Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους»

img_4037


Υπάρχει πίστη πως η ομάδα μας με συνεχή δουλειά, θα παρουσιάσει το περσινό ελκυστικό ποδόσφαιρο του β΄γύρου του πρωταθλήματος. Αυτό δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέφερε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους καθώς υπάρχει μεγάλη δίψα για διακρίσεις. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη περίοδο, είναι υπομονή και στήριξη.

«Η ομάδα θα προσπαθήσει, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει τον Αύγουστο, να ετοιμαστεί ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο ότι όσο πλησιάζουν τα επίσημα παιχνίδια, η ομάδα θα ανεβάζει στροφές, θα «δένει» ολοένα και περισσότερο και γενικά θα φτάνει στο σημείο που θα πρέπει να βρίσκεται όσο αφορά την ετοιμότητά της. Η προσπάθεια που γίνεται από όλους στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ μεγάλη. Η επιθυμία για διακρίσεις και επιτυχίες είναι έντονη».

Για την χρησιμότητα των φιλικών μέσα στον Αύγουστο…

«Ασφαλώς και είναι χρήσιμα τα φιλικά παιχνίδια, γι’ αυτό άλλωστε γίνονται. Χρήσιμα, όμως, είναι για το τεχνικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποια είναι η επιδίωξή τους μέσα από το κάθε φιλικό ξεχωριστά, ποιο είναι αυτό που προσπαθούν να πετύχουν και για ποιους λόγους γίνεται το κάθε φιλικό. Επίσης, μόνο αυτοί γνωρίζουν ποια ήταν η φύση των προπονήσεων που γίνονταν τις προηγούμενες μέρες κάθε φιλικού και πώς αυτό επηρεάζει την εικόνα της ομάδας. Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που δεν θα πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε, αλλά ούτε και να βγάζουμε ασφαλή και απόλυτα συμπεράσματα μέσα από τα φιλικά».

Για την παρουσία κάποιων παικτών με Δόξα, και για τα νέα αποκτήματα…

«Για παράδειγμα, στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα είδαμε να αγωνίζονται παίκτες που είχαν αρκετό καιρό να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ότι αυτοί οι παίκτες θα εντυπωσιάσουν με την πρώτη τους παρουσία. Χρειάζονται χρόνο, υπομονή και στήριξη. Όπως και τα νέα μας αποκτήματα. Θέλουν να νιώσουν την στήριξη του κόσμου και γενικά όλου του οικοδομήματος της Ομόνοιας. Θα είναι λάθος να τους πνίξουμε με το καλημέρα της παρουσίας τους. Η περσινή χρονιά αποτελεί το πιο δυνατό παράδειγμα».

Παρά τις αδυναμίες που έδειξαν οι πράσινοι, υπάρχει πίστη στην ομάδα…

«Το έχουμε πει και μέσω ανακοίνωσης που εκδώσαμε πρόσφατα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τις όποιες αδυναμίες βγάζουμε, θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας – σε όλα τα επίπεδα – να τις βελτιώσουμε. Μέσα από τη δουλειά είχαμε βελτιωθεί πέρσι και φτάσαμε στο σημείο να αποδίδουμε με διαφορά το πιο ποιοτικό και το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Το μήνυμα στον κόσμο…

«Μέσα από την περηφάνια του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ γεννήθηκε αυτή η ομάδα, η οποία στο πέρασμα των χρόνων έγινε η βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού πρώτα μπολιάστηκε με το πείσμα, τη θέρμη, την αποφασιστικότητα και την ορμή του λαού της. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αρμόζει η μιζέρια. Συνεχίζουμε περήφανα την προσπάθεια μας, μένουμε δίπλα στην ομάδα μας και την γεμίζουμε με τη θετική μας ενέργεια. Ας κάνουμε αυτήν τη σεζόν δική μας. Όλοι μαζί μπορούμε».