Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είδαν Ανόρθωση και ΑΕΛ (video)

Είδαν Ανόρθωση και ΑΕΛ (video)


Στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” βρέθηκαν το απόγευμα οι Τόνι Σαβέφσκι και Χριστόφορος Κόλα. Προπονητής και βοηθός προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είδαν το φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ, και κράτησαν σημειώσεις και για τις δύο ομάδες. Ως γνωστό η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της Ανόρθωσης, την 1η αγωνιστική εκτός έδρας, και αυτή της ΑΕΛ, την 4η, στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 2-1. Βελτιωμένη ήταν η Ανόρθωση, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της, τον Ζόρζε Κόστα.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στο 42ο λεπτό, όταν ο Κάσιο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεμπέ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η Ανόρθωση, με τον Φοφανά, κατάφερε στο 52′ να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ορλάντο Σα χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα της Λεμεσού, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, στο 60′. Η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 88ο λεπτό, σε δοκάρι του Εντμάρ.

Ανόρθωση (Ζόρζε Κόστα): Βαλβέρδε, Άντιτς (65΄ Θεοδώρου), Παβίσεβιτς (65΄ Ζόρζε), Γκάλαμαζ (65΄ Οικονόμου), Αβραάμ (65΄ Λαΐφης), Αλέξα (65΄ Λοϊζίδης), Μάκος (65΄ Οχαγιόν), Γκαρσία (65΄ Μαρσίνιο), Μπεν Σουσάν (65΄ Οκκάς), Φοφανά (65΄ Μακρής), Κολαούτι (65΄ Ανδρέου).

ΑΕΛ (Λίτο Βιντιγκάλ): Φεγκρούζ, Ελευθερίου, Ουόν, Γκαούτσο, Γκουϊάμε, Ντεντέ, Μπεμπέ, Μοντέιρο (81΄ Σακέτι), Εντμάρ (89΄ Tαρτζίνιο), Σα (68΄ Έμπο), Κάσιο.

Στιγμιότυπα: