Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είχε πάρει κλήση και στην Εθνική Ανδρών της Νιγηρίας

Είχε πάρει κλήση και στην Εθνική Ανδρών της Νιγηρίας


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το φιλικό κόντρα στην Αγία Νάπα, όχι μόνο γιατί ελπίζουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, αλλά και για να δούμε τους υπό δοκιμήν Γκανίου Ογκουνγκμπε και Αλίπιο Ντουάρτε. Η ιστορία του Αλίπιο είναι γνωστή, wonder kid στη Ρεάλ, από κει στη Μπενφίκα ανάμεσα στα ανταλλάγματα για το Ντι Μαρία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νεαρός Βραζιλιάνος δείχνει να ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, αλλά να είναι πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Παραστάσεις συναντάει κανείς πάντως και στο βιογραφικό του Νιγηριανού Γκανίου Ογκουνγκμπε. Για την παρουσία του στην εθνική κάτω των 21 της Νιγηρίας είχαμε γράψει. Πρόσφατα ο υπό δοκιμήν κεντρικός αμυντικός, πήρε κλήση και για την Εθνική Ανδρών! Συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου του 2013, ήταν στην αποστολή που αντιμετώπισε την Ακτή Ελεφαντοστού.  Μάλιστα είχε κάνει δηλώσεις τότε και ο προπονητής της ομάδας του Σάμσπν Ουνανουέλ:

Την άξιζε και άργησε να έρθει αυτή η κλήση. Είναι μια ορθή κλήση από τον Στίβεν Κέσι, αφού αναδείχθηκε MVP αρκετών παιχνιδιών αυτή τη χρονιά. Ο Στίβεν Κέσι και η ομάδα του πρέπει να δώσουν έμφαση στην αξιοποίηση ταλέντων όπως ο Γκανίου.

Για να δούμε λοιπόν τι θα παρουσιάσουν στο σημερινό παιχνίδι οι δυο νεαροί. Παρεμπιπτόντως μετά από μικρή έρευνα που έχουμε κάνει, τα ονόματα που χρησιμοποιούν είναι Αλίπιο Ντουάρτε (και όχι Μπραντάο) και Γκανίου Ογκούνγκμπε (και όχι Ατάντα). Παρόμοια ο αμυντικός της ομάδας μας Ζοάο Πάουλο Αντράντε, χρησιμοποιεί συνήθως το Ζοάο Πάουλο.