Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται να ανανεώσει

Επιβάλλεται να ανανεώσει

efraim


Προσωπολάτρες δεν είμασταν ποτέ ούτε θα γίνουμε. Την ίδια στιγμή, δεν θα πέσουμε ποτέ στην παγίδα να ξεχνάμε και να μειώνουμε άνθρωπους που πρόσφεραν. Το να παίρνει κάποιος “πλευρές” στην υπόθεση Γιώργου Εφραίμ, είναι τουλάχιστον αφελές και επικίνδυνο. Και το να προσπαθεί οποιοσδήποτε να μετακυλήσει ευθύνες για το ότι ακόμα δεν ανανέωσε, άνευ ουσίας. Το μόνο που έχει σημασία είναι να ανανεώσει.

Ο Πέτρος Παπαγιώργης έγραψε χθες ότι όσο το θέμα είναι ανοικτό, υπάρχει μια αβεβαιότητα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Όσο δεν υπογράφεται ανανέωση, θα φουντώνουν φήμες, θα αναπαράγονται αναλήθειες, θα ανησυχεί ο κόσμος. Το χειρότερο δε είναι ότι μπορεί να επηρεαστεί και ο ποδοσφαιριστής, που είναι ένας από τους ποιοτικότερους στο πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό όμως κατά την άποψη μας είναι άλλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια οικονομικές δυσκολίες, αλλά και ευρωπαϊκές επιτυχίες αντιπάλων. Πολύ απλά πρέπει να κρατήσει τον κορυφαίο Κύπριο στο πρωτάθλημα και για λόγους πρεστίζ. Ταυτόχρονα πρέπει να αντιληφθεί και ο ίδιος πως αγάπη σαν αυτή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν βρίσκεις παντού. Ομάδες με το μέγεθος της άλλες δεν υπάρχουν στο νησί μας. Ας βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους λοιπόν, για να τελειώνει αυτή η ιστορία.