Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιτακτική η ανάγκη απόκτησης μέσου

Επιτακτική η ανάγκη απόκτησης μέσου



Χάρμα ιδέσθαι ήταν χθες στο φιλικό ο Μάρκο Σοάρες. Ο αρχηγός του Πράσινου Ακρωτηρίου τα έκανε πραγματικά όλα, αφού και έκοψε και μοίρασε και σκόραρε, υπενθυμίζοντας πως είναι ο άνθρωπος που δίνει ισορροπία. Όσο παράδοξο κι αν είναι, η εξαιρετική παρουσία του Σοάρες, μας υπενθύμισε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης μέσου.

Γιατί δεν νομίζουμε πως υπάρχει κανείς που δεν θυμάται, πως από τον Απρίλιο και μετά, αφού το κορμί του Σοάρες καταπονήθηκε τόσο από τις εγχώριες, όσο και από τις διεθνείς υποχρεώσεις, ο Σαβέφσκι ήταν σχεδόν υποχρεωμένος να τον αποσύρει κάθε εβδομάδα από το 60. Ο Μάρκο θα χρειαστεί ανάσες και αυτή τη στιγμή άλλος καθαρόαιμος αμυντικός χαφ στο ρόστερ δεν υπάρχει, αφού οι Αγκουϊάρ και Μαργκάσα, μάλλον περισσότερο με 8άρια μοιάζουν.

Την ανάγκη απόκτησης μέσου βέβαια, ο Σαβέφσκι δεν… περίμενε εμάς να την υποδείξουμε, ξέρει προφανώς πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να αποκτήσει τέτοιον, με το όνομα του Γιαννίκ Εμπονέ να έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας. Ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο είναι θετικός να έρθει στο νησί μας και την ομάδα μας, προς το παρόν όμως η δική μας πλευρά τρενάρει τις εξελίξεις.

Όπως γράφτηκε από χθες, η εκκρεμότητα με τον Πιέρ Εμπέμπα, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα και να ελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ. Το αν θα κλείσει τελικά ο Εμπονέ ή κάποιος άλλος, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.