Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Θέλουμε να μπούμε δυνατά»

«Θέλουμε να μπούμε δυνατά»

img_8885


Για την προετοιμασία που βρίσκεται στην τελική της ευθεία ενόψει Ανόρθωσης για την ενίσχυση αλλά και για τα κριτήρια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την προετοιμασία: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασία μας. Το Σάββατο δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα και νιώθουμε δυνατοί για να δώσουμε αυτή την μάχη. Θέλουμε μα μπούμε δυνατά. Παιχνίδι με παιχνίδι όλοι μαζί τον Μαϊ να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα»

Για την Ανόρθωση: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα με  επικίνδυνους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Έχουμε δει αρκετές  φορές την Ανόρθωση αγωνιζόμενη. Ο προπονητής μας έχει αξιολογήσει την αντίπαλο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα δώσουμε την μάχη μας με στόχο να την κερδίσουμε.»

Για την ενίσχυση και την φημολογούμενη αποδέσμευση του Εμπέμπα: « Σίγουρα δεν είναι φήμες που βγαίνουν από την Ομόνοια. Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη από ροστερ που έχει. Αν ο προπονητής ζητήσει κάτι θα προσπαθήσουμε να του το δώσουμε. Το ρόστερ είναι γεμάτο και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Για τα κριτήρια: «Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια.  Το Δ.Σ έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες για να εισρεύσουν λεφτά στο σωματείο. Αυτή η προσπάθεια θα εντείνεται όσο περνούν οι ημέρες. Όμως το Δ.Σ από μόνο του δεν θα μπορέσει να μαζέψει το ποσό. Η Ομόνοια χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της»