Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν και Ονησίφορο, θέλουν και Χριστόφορο

Θέλουν και Ονησίφορο, θέλουν και Χριστόφορο

img_4060


Ότι η Αλκή θέλει τον Ονησίφορο Ρουσιά είναι γνωστό εδώ και μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ενδιαφέρεται για άλλον ένα νεαρό διεθνή με την Ελπίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Χριστόφορο Χαραλάμπους. Οι κυανέρυθροι, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για απόκτηση των δυο με δανεισμό από την ομάδα.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές πάντως, φαίνονται προβληματισμένοι από την κατάσταση στην Αλκή (το πιο πιθανόν είναι να κατεβεί με την εφηβική ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων) και για αυτό δεν είναι βέβαιη η μετακίνηση. Θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν αγωνιστικά λεπτά σε υψηλό επίπεδο, όμως δεν είναι πεπεισμένοι πως τυχόν δανεισμός θα τους βοηθήσει.

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται συναντήσεις μεταξύ του προπονητή και της ποδοσφαιρικής εφορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των ποδοσφαιριστών. Προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει και η άποψη του προπονητή, την οποία Ονησίφορος και Χριστόφορος εκτιμούν ιδιαίτερα.  Το παν είναι να διασφαλιστεί πως οι δυο παίκτες θα έχουν παραγωγική χρονιά που θα βοηθήσει στην εξέλιξη τους. Αν αυτό θα γίνει στην Αλκή ή στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποφασιστεί από κοινού.