Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπαστιά και Ντινάμο περίμεναν το έγγραφο επίσης

Μπαστιά και Ντινάμο περίμεναν το έγγραφο επίσης


Πολλοί θα αναρωτηθήκατε γιατί στην ΟΜΟΝΟΙΑ προστάτεψαν τόσο πολύ το όνομα του Τζάστιν Μενγκόλο. Αυτό δεν έγινε για το σπουδαίο του βιογραφικό, ούτε γιατί θα εμπλακούν άλλες ομάδες και θα χαθεί ο παίκτης.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ικανοποίησε τον Τόνι Σαβέφσκι, αφού ξεχωρίζει των άλλων περιπτώσεων που εξετάστηκαν. Η διοίκηση συμφώνησε στο οικονομικό με τον παίκτη, όμως δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας, αφού είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τυνησίας, ως παίκτης της Étoile du Sahel.

Στην Μπαστιά ο Μενγκόλο ικανοποίησε στα δοκιμαστικά του Ιουλίου, και οι Γάλλοι ήταν έτοιμοι για υπογραφές, ωστόσο οι Τυνήσιοι (Étoile du Sahel) τους ενημέρωσαν αργότερα πως υπάρχει συμβόλαιο και καθυστερούσαν το θέμα, με εφημερίδες στη Γαλλία να γράφουν πως ήρθαν σε ρήξη οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα. “Οι ανθρώποι της Μπαστιά δεν ήθελαν να ασχοληθούν με περίπτωση παίκτη που θα βρίσκεται σε διαμάχη με άλλη ομάδα”, αναφέρει ρεπόρτερ της Μπαστιά.

Για παρόμοιο λόγο δεν προχώρησε η απόκτηση του ούτε από την Ντινάμο Βουκουρεστίου πριν 2 βδομάδες. Οι Ρουμάνοι μιλάνε για “πρόβλημα στα έγγραφα του παίκτη”, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως επίτηδες οι Τυνήσιοι καθυστερούσαν το θέμα όταν πληροφορήθηκαν πως ο παίκτης ήταν στο Βουκουρέστι. Ο Μενγκόλο έχει κάνει προσφυγή, όμως οι Ρουμάνοι δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο.

Τώρα, όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πλευρά του παίκτη, επιμένει πως είναι διαδικαστικό το θέμα και μπορεί το έγγραφο να φτάσει, μέχρι και σήμερα Κυριακή. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται σε στάση αναμονής, και όταν πάρουν το χαρτί, τότε θα ανακοινώσουν τον ποδοσφαιριστή.  Εάν όχι, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.