Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αρετές και η συγκέντρωση

Οι αρετές και η συγκέντρωση

img_6154


Είναι να μην βρει ρυθμό αυτή η ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε στα φιλικά, σε άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, ότι όταν βάλει τη μπάλα κάτω και αποφασίσει να παίξει με την πρώτη, μπορεί να παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές που προσφέρονται για αυτοματισμούς και εξαιρετικούς συνδυασμούς.

Βασισμένη σε αυτούς και χάρη στην πολύ καλή κυκλοφορία της, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε (και) χθες να επιβάλει το παιχνίδι της. Ειδικά τα διαστήματα που ο άξονας είναι στα πάνω του, οι πράσινοι μοιάζουν άτρωτοι. Διαθέτουν δε ταχύτατα και διεισδυτικά φτερά, ικανά να εκμεταλλευτούν τις κάθετες μπαλιές της μεσαίας γραμμής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι και πάλι διεκδικητής του πρωταθλήματος, λόγω της ποιότητας της.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Θα σταθούμε περισσότερο στην ατομική βελτίωση, γιατί από όλα τα τέρματα που δεχθήκαμε εώς τώρα, ελάχιστα ήταν προϊόν συνολικής κακής λειτουργίας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως στα επίσημα παιχνίδια, τα επίπεδα συγκέντρωσης όλων των ποδοσφαιριστών θα είναι