Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οκούνγκμπε: “Τον καλύτερο μου εαυτό”

Οκούνγκμπε: “Τον καλύτερο μου εαυτό”


Μετά τον Αλίπιο, δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας έκανε και ο άλλος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε μετά από τα δοκιμαστικά. Ο Γκανίου Οκούνγκμπε δηλώνει ενθουσιασμένος που υπέγραψε στην Ομόνοια.

Με ενθουσιασμό μίλησε ο ποδοσφαιριστής για τον τρόπο που όλοι στην ομάδα μας τον έχουν υποδεχτεί: «Όλοι στην ομάδα με έχουν υποδεχθεί φιλικά, ιδιαίτερα οι προπονητές και οι συμποδοσφαιριστές μου. Με έχουν κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αισθάνομαι ότι είμαι αρκετό καιρό εδώ».

Όσο για τον κύριο στόχο που έχει θέσει αναφορικά με την παρουσία τους την ομάδα μας, είπε: «Ο βασικότερος στόχος που έχω θέσει είναι να δουλέψω σκληρά για να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια για να κάνουμε τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα».

Ακολούθως σημείωσε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειαστεί μία περίοδο προσαρμογής: «Είναι φυσιολογικό να χρειαστώ κάποιο χρόνο για να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα που έχω συναντήσει, όμως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι αυτή η χρονική περίοδος όσο πιο σύντομη γίνεται».

Ο Γκανίου Ατάντα ανέφερε πόσο ευεργετική θα είναι για τον ίδιο η παρουσία τους τις εθνικές ομάδες Νιγηρίας: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ευρώπη για να παίξω ποδόσφαιρο, όμως το γεγονός ότι κατέκτησα το Αφρικανικό κύπελλο με την εθνική ομάδα U20 της χώρας μου, καθώς και η πρόσφατη κλήση μου και στην εθνική ανδρών, μου έχουν προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες. Έχω παίξει σε ψηλό επίπεδο, κάτι που ασφαλώς θα με βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Για τη ζωή στην Κύπρο ανέφερε: «Η πρώτη «γεύση» που έχω από τη ζωή στην Κύπρο είναι πολύ θετική. Νιώθω όμορφα στο νησί, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιλογή του να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας: «Βλέποντας πόσο ποιοτική και επαγγελματική ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, τον τρόπο που όλοι με έχουν υποδεχτεί, καθώς και τη ζωή στην Κύπρο, θεωρώ ότι έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Ο ποδοσφαιριστής άφησε για το τέλος το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σας κάνω περήφανους!