Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κανονισμός του Τράττου!

Ο κανονισμός του Τράττου!

pic714954


Ποινή, μέχρι και αφαίρεση βαθμών προτίθεται να επιβάλει η ΚΟΠ, σε περίπτωση που παρατηρηθεί βία κατά των διαιτητών! Αφορμή ασφαλώς ήταν τα όσα έγιναν στο Πελένδρι, με τον Τράττο να δημιουργεί ολόκληρο θέμα όταν τον προπηλάκισαν μερικοί οπαδοί.

Η φαντασία και το σκέφτομαι και γράφω του προέδρου των διαιτητών δημιουργούν νέο κανονισμό. Ο Τράττος είναι τόσο καλός σε αυτά που σε αγώνα στο Μακάρειο είχε καταγγείλει την ομάδα μας γιατί τον έφτυναν οπαδοί της ομάδας μας στην κεντρική εξέδρα, ενώ αυτή είχε μόνο οπαδούς της Δόξας. Τώρα σίγουρα θα φαντάζεται “ψιλές” από την σέντρα. Ειδικά μετά τα αναισθητικά στην εντατική…

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Την πρόθεση της για επιβολή συγκεκριμένων αυστηρών ποινών εξέφρασε η ΚΟΠ σε χθεσινή συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών για την αντιμετώπιση απαράδεκτων συμπεριφορών βίας κατά διαιτητών.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος οι δύο πλευρές συζήτησαν το σοβαρό θέμα της βίας κατά διαιτητών σε μια κοινή προσπάθεια για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

Η Εκτελεστική Επιτροπή εξέφρασε μάλιστα την πρόθεση να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές των κανονισμών της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα εισηγηθεί την εφαρμογή κανονισμού με αυστηρές ποινές, μέχρι και αφαίρεση βαθμών σε περιπτώσεις όπου παρατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές.

Επίσης, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης ΚΟΠ και Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, θα ζητηθεί κοινή συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου για να προωθήσουν εισηγήσεις τους με την ελπίδα να αποφευχθούν στο μέλλον συμπεριφορές που μόνο προβλήματα δημιουργούν στο ποδόσφαιρο μας.