Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο Πελένδρι χωρίς τους διεθνείς

Στο Πελένδρι χωρίς τους διεθνείς

sam_0506


Περισσότερη βελτίωση θέλει να δει αύριο από τους παίκτες του, στο φιλικό με αντίπαλο τον Άρη, ο τεχνικός της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι. Οι πράσινοι πάνε αύριο στη Λεμεσό για να αναμετρηθούν με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” στο Πελένδρι (18:00 live Omonoianews.com).

Στην σημερινή προπόνηση, βάσει της ενημέρωσης από το γραφείο τύπου, έγιναν παιχνίδια τακτικής και στατικές φάσεις, με νέο πρόσωπο στο Γέρι, τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Αλίπιο Ντουάρτε. Ο νεαρός επιθετικός θα περάσει το επόμενο διάστημα από δοκιμαστικά στο Ηλίας Πούλλος.

Η αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελείται από τους: Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Παναγιώτης Θεράποντος, Γιάννης Χατζηβασίλης, Ευαγόρας Χατζηφραγκέσκου και Σοφιάν Σερφά.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν αύριο στο «Ηλίας Πούλλος». Οι Μάρκο Σοάρες και Πλατινί έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου και ο Αντρέ Σκέμπρι με την εθνική Μάλτας.