Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπομπός εξόδου;

Προπομπός εξόδου;


Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές παίρνει μαζί του στο Πελένδρι ο Τόνι Σαβέφσκι, σε αυτούς όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πιέρ Εμπέμπα. Ως γνωστόν γίνονται διάφορες σκέψεις για το μέλλον του Αφρικανού αμυντικού στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ίσως αυτό να μην είναι άσχετο με την απουσία του από την αποστολή.

Η λογική λέει, πως όταν πιστεύεις σε ένα ποδοσφαιριστή αλλά τον βλέπεις να μην μπορεί να αποδώσει ή να κάνει λάθη, του δίνεις λεπτά συμμετοχής. Ο κόουτς έκανε ακριβώς το αντίθετο και από τη στιγμή που στην ανακοίνωση για την προπόνηση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στους 18 λογικά λέει πως ο Εμπέμπα θα αποχωρήσει. Ήδη ως γνωστόν έχει επανενταχθεί στο ρόστερ και ο Σοφιάν Σερφά που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Ο πρόεδρος του σωματείου σήμερα Στέλιος Μυλωνάς, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να έρθει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν οι πράσινοι να ψάξουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν δανεικό (δεν αμείβεται με ψηλό ποσό, έτσι αρκετές ομάδες μπορούν να αντέξουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου) και να παρακολουθήσουν την πορεία του. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΟΜΟΝΟΙΑ.