Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προς απόκτηση οι 2

Προς απόκτηση οι 2

dsc_9256


Σημαντικές είναι οι πιθανότητες που συγκεντρώνουν οι Αλίπιο Ντουάρτε και Γκανίου Ογκούνγκμπε για να υπογράψουν συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι 2 ποδοσφαιριστές δείχνουν καλά στοιχεία στις προπονήσεις και σε συνδιασμό με την καλή απόδοση που είχαν στο φιλικό πρόσθεσαν πόντους στο προφίλ τους.

Βέβαια αν δεν δώσει ο Τόνι Σαβέφσκι το τελικό ΟΚ, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πολλές φορές οι προπονητές λαμβάνουν υπόψη πράγματα τα οποία οι απλοί οπαδοί δεν έχουν εις γνώση. Οι πληροφορίες μας όμως όμως λένε πως και ο κόουτς έχει σχηματίσει εώς τώρα καλή άποψη και πιο πιθανό είναι να εισηγηθεί την απόκτηση τους παρά την απομάκρυνση τους. Είναι νεαροί και ταλαντούχοι και είναι γνωστή η έφεση του Σαβέφσκι να κάνει τα ταλέντα, παίκτες.

Σε αυτό το σημείο πάντως να τονίσουμε πως καλό θα ήταν να είμαστε συγκρατημένοι με τους νεαρούς. Ναι έδειξαν καλά στοιχεία, μας κάνει όμως εντύπωση η προβολή που δόθηκε, ειδικά στον Αλίπιο. Ναι ο μικρός ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. Υπό την κατάλληλη καθοδήγηση και με σκληρή δουλειά, μπορεί να αποτελέσει τον αντι-Ασσίς στο ρόστερ (σε αυτή τη θέση έπαιξε στο φιλικό). Για να φτάσουμε όμως να μιλάμε για τέτοια χρειάζονται πάρα πολλά. Ο Αλίπιο είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ αναφέρουμε ξανά το τακτικό καλούπωμα που χρειάζεται.