Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσθέτει ταχύτητα, τα άλλα στο γήπεδο!

Προσθέτει ταχύτητα, τα άλλα στο γήπεδο!


Δεν χρειάζεται κανείς να είναι προπονητής ή ειδικός του ποδοσφαίρου για να αντιληφθεί ποιο είναι το προσόν του Τζάστιν Μεγκόλο, που έπεισε το Σαβέφσκι και το τημ του πως πρέπει να αποκτηθεί. 2-3 λεπτά στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν είναι αρκετά για να καταλάβει οποιοσδήποτε πως μιλάμε για…τρελές ταχύτητες!

Ο 20χρονος διεθνής με την ανδρών του Καμερούν, περνάει τους αντιπάλους σαν σταματημένους, με αποτέλεσμα κάποιοι φίλοι ήδη να τον συγκρίνουν με το Χριστοφή, άλλοι με τον Καφού. Ίσως να είναι λίγο πιο γρήγορος, ίσως πιο αργός, το βέβαιο είναι πως δεν ωφελούν σε τίποτα οι συγκρίσεις, αν δεν δούμε τον παίκτη μέσα στο γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς είναι διαφορετικό το ποδοσφαιρικό στυλ του Τζάστιν.

Στο ποδόσφαιρο η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο. Προφανώς ο Σαβέφσκι σε αυτήν είναι που ποντάρει, για αυτό βλέπει προοπτική σε ένα παίκτη του οποίου το βιογραφικό δεν λέει πολλά. Την ίδια στιγμή όμως, η τεχνική, το ποδοσφαιρικό μυαλό και αρκετοί άλλοι παράγοντες έχουν τη δική τους σημασία. Για αυτό καλύτερα να κρίνουμε τον ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να έχει όλο το πακέτο και να μας βγει λίρα 100!