Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πρόκληση για την PrimeTel η συνεργασία με ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Πρόκληση για την PrimeTel η συνεργασία με ΟΜΟΝΟΙΑ”


«Η συνεργασία με την Ομόνοια αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς στην PrimeTel και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των φίλων της Ομόνοιας»
Ο Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος και Τηλεόρασης της PrimeTel, μας μιλάει για την συνεργασία της εταιρείας με την λαοφιλέστερη ομάδα, τις παραγωγές αθλητικού περιεχομένου αλλά και την δυνατότητα διάθεσης της υπηρεσίας Τηλεόρασης σε όλη την Κύπρο!
1.       Η συνεργασία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ξεκίνησε και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της νέας σεζόν. Πώς βλέπετε το τοπίο;

Η συνεργασία με την Ομόνοια αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς στην PrimeTel και ταυτόχρονα, θεωρούμε ότι διαφοροποιεί σημαντικά τον ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό χάρτη στην Κύπρο. Με την προσθήκη της λαοφιλέστερης ομάδας στην πλατφόρμα μας για την τριετία 2013-2016, αλλά και τον Απόλλωνα (επίσης για την τριετία 2013-2016) εκτιμούμε ότι ακόμη και με την πιο ταπεινή προσέγγιση, γινόμαστε ένας από τους σημαντικούς παίκτες.

2.       Το φίλαθλο κοινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένει να αλλάξουν αρκετά ως προς τις παραγωγές και μεταδόσεις.. Τι προτίθεται να κάνει η PrimeTel;

Έχοντας πλέον την εμπειρία τριών χρόνων στις εγχώριες ποδοσφαιρικές παραγωγές, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των φίλων της Ομόνοιας. Τα δύο υψηλών προδιαγραφών αυτοκίνητα εξωτερικών παραγωγών της PrimeTel, αλλά και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, μας επιτρέπουν αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη για αντικειμενικότητα, στοιχείο που ως εταιρεία υιοθετήσαμε από το πρώτο μας παιχνίδι. Η έμπειρη δημοσιογραφική μας ομάδα έχει θέσει και αυτή το δικό της στοίχημα που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει με την αντικειμενική και αμερόληπτη στάση της, την εκτίμηση και το σεβασμό των φίλων της Ομόνοιας.
Όσον αφορά στις παραγωγές των αγώνων, κάθε ζωντανή μετάδοση, θα έχει διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες. Θα ξεκινάμε με την εκπομπή Pre-Game από την καρδιά των γεγονότων, τον αγωνιστικό χώρο. Μια γρήγορη και ευχάριστη εκπομπή, που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, βίντεο, εκτιμήσεις προπονητών και ότι άλλο χρειάζεται να γνωρίσει ο τηλεθεατής για τον αγώνα που θα παρακολουθήσει. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και πάλι από τον αγωνιστικό χώρο, θα ακολουθεί η εκπομπή Post-Game με όλο τον απόηχο του παιχνιδιού που ολοκληρώθηκε. Συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών, τεχνική ανάλυση του αγώνα και επιλεγμένων φάσεων του παιχνιδιού και πολλά άλλα.


3.       Πολλά σωματεία αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, μαζί και οι φίλαθλοί τους. Ποια είναι τα βήματα που πρόκειται να κάνει ή έκανε η εταιρεία σας;

Στην PrimeTel δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξασφάλιση αποκλειστικών δικαιωμάτων για Κυπριακούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Η Ομόνοια είναι μια από τις τυχερές ομάδες που επιλέξαμε για συνεργασία και είμαστε σίγουροι πως με την τρίχρονη χορηγία θα επωφεληθούν και οι δύο εταιρείες. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, και η PrimeTel πιστεύει πραγματικά πως αυτή η χρηματοδοτική συνεισφορά θα είναι μια σανίδα σωτηρίας για το δημοφιλή ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν υπάρχουν πολλές ιδιωτικές κυπριακές εταιρίες που να είναι σε θέση σήμερα να προσφέρουν τέτοια υποστήριξη, και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με το Σύλλογο σε αυτό το επίπεδο.
 
Αναγνωρίζουμε, επίσης, ότι πολλοί από τους οπαδούς της Ομόνοιας επηρεάζονται από τις οικονομικές δυσκολίες που πλήττουν τη χώρα μας. Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε ειδικές προσφορές για νέους αλλά και υφιστάμενους συνδρομητές της PrimeTel. Συγκεκριμένα, κάθε οπαδός που επιθυμεί να γίνει συνδρομητής της PrimeTel θα έχει στη διάθεση του το ποσό των €100. Ποσό το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει προς απόκτηση Εισιτηρίου Διάρκειας για τη σεζόν 2013-2014 ή σαν συνολική έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή PrimeTel.

4.       Πρόσφατα έχετε ανακοινώσει τη διάθεση της υπηρεσίας τηλεόρασης σε όλη την επικράτεια του νησιού. Θέλετε να μας μιλήσετε για τη νέα σας καμπάνια.

Τον τελευταίο χρόνο η PrimeTel έχει επενδύσει σημαντικά στην αναβάθμιση των υποδομών της και είναι πλέον σε θέση να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τηλεόρασης παγκύπρια. Αυτή τη στρατηγική απόφαση για καινοτομία την πήραμε με σκοπό να στηρίξουμε και να εκπληρώσουμε την υπόσχεση μας στους ποδοσφαιρόφιλους συνδρομητές μας, οι οποίοι θέλουν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα κατά τη διάρκεια όλης της ποδοσφαιρικής σεζόν, όπου και αν βρίσκονται.
 
Αυτή η σημαντική επένδυση επιτρέπει στην PrimeTel να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της παγκύπρια (Σταθερή τηλεφωνία, Κινητή τηλεφωνία, Τηλεόραση, Internet και WiFi). Έτσι τώρα πια η εταιρεία μας θα είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες της, παντού και οι καταναλωτές δεν θα χρειάζεται να ρωτάνε την κλασική ερώτηση «Μας καλύπτετε;»,

5.       Ποια είναι τα πακέτα που προσφέρετε;
Στην εταιρεία μας προσφέρονται 2 πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν την υπηρεσία τηλεόρασης. Πρόκειται για τα πακέτα 4 και 5. Το πακέτο 4 προσφέρει Σταθερή και Κινητή Τηλεφωνία- Internet- Τηλεόραση, με €44.44/ τον μήνα. Όσον αφορά στο πακέτο 5, εκτός από τις πιο πάνω υπηρεσίες προσφέρεται η υπηρεσία WiFi που επιτρέπει στον συνδρομητή να έχει απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα hotspot της υπηρεσίας, όπως καφετέριες, εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο PrimeView για να μπορεί να παρακολουθεί ταινίες σειρές και ακόμα 5 κατηγορίες από διεθνούς φήμης κανάλια όπως το HBO. Το πακέτο 5 προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των €55.55/ τον μήνα.
Η εταιρεία μας προσφέρει, ακόμα, ειδικά πακέτα δημόσιας προβολής, ώστε ιδιοκτήτες χώρων αναψυχής όπως καφετέριες, εστιατόρια και πρακτορεία να μπορούν να προσφέρουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους πελάτες τους.
Επίσης, όλοι οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθούν τις ζωντανές μεταδόσεις μέσω υπολογιστή, tablet και κινητού χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Live Streaming ( https://streaming.primetel.com.cy ).

6.       Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για συνδρομή στην PrimeTel;

Η εγγραφή σε ένα από τα πακέτα της εταιρείας μας, είναι απλή! Το τελευταίο διάστημα έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία ακόμα περισσότερο καθώς και το χρόνο εγγραφής που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος. Κάθε καταναλωτής μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο κατάστημα PrimeTel και να συμπληρώσει μια αίτηση συνδρομής. Το μόνο που χρειάζεται είναι τον τελευταίο λογαριασμό κινητού τηλεφώνου και κάποιο επίσημο έγγραφο στο οποίο να αναγράφετε η ακριβής διεύθυνση της οικίας (π.χ. Λογαριασμός ΑΗΚ).
 
Εάν, ωστόσο, ο ενδιαφερόμενος είναι εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας www.primetel.com.cy και να συμπληρώσει την αίτηση του μέσω διαδικτύου. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να επισκεφθεί ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, απλά για να υπογράψει το συμπληρωμένο συμβόλαιο, και να λάβει τα απαραίτητα έγγραφα.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω πώς η ζήτηση για εγκατάσταση, αναμένεται να είναι μεγάλη. Γι αυτό καλό θα ήταν, οι φίλαθλοι να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους σε ένα από τα πακέτα της PrimeTel και έτσι να είναι έτοιμοι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
 
7.       Ποια η θέση της εταιρείας για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και πώς βλέπετε το μέλλον του;

Η επικείμενη ποδοσφαιρική σαιζόν καθώς και οι αμέσως επόμενες δύναται να αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη στη χώρα μας. Η κρίση ασφαλώς και έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο και πλέον αυτό είναι αντιληπτό από όλους. Η δύναμη ωστόσο του ποδοσφαίρου είναι τεράστια γι’ αυτό και το άθλημα δεν πρόκειται να σβήσει. Μπορεί το επίπεδο να μειωθεί με τη σοβαρή μείωση των προϋπολογισμών, αλλά αυτό που κρατά το ενδιαφέρον του κόσμου δεν είναι το επίπεδο, αλλά ο συναγωνισμός και η παθολογική αγάπη για την ομάδα τους. Η εταιρεία μας, αντιλαμβανόμενη τη δύναμη του «προϊόντος», ενεπλάκη συνειδητά στον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και στοχεύει να παραμείνει και να εδραιωθεί.

Κώστας Παπαδόπουλος
Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος