Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικό το ποσό που θα γλιτώσει

Σημαντικό το ποσό που θα γλιτώσει


Ένα σημαντικό πονοκέφαλο θα αποβάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ αν τελικά ο Τζόνι Λεόνι υπογράψει στην ομάδα εξωτερικού με την οποία συζητάει. Μας λυπεί να αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστή ο οποίος διατηρεί σύμβαση με την ομάδα μας ως πονοκέφαλο, ειδικά από τη στιγμή που ο Ελβετός δείχνει τις τελευταίες μέρες καλή και στάση απέναντι στην ομάδα, η αλήθεια όμως είναι πως όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανακουφιστούν.

Δεν πρόκειται καν για θέμα της αξίας του. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο μισθολόγιο της ομάδας και είναι εκτός πλάνων! Είναι τόσο απλό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια για τέτοια συμβόλαια, ούτε για τους βασικούς της και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη, λόγω δικών της αδυναμιών σε θέματα σκάουτιγκ και αξιολόγησης της αξίας παικτών.

Όπως και να έχει, αν τελικά ο Τζόνι συμφωνήσει με την ομάδα που συζητάει, θα πάρει ως αποζημίωση ένα μικρό ποσοστό του συμβολαίου του. Μάλιστα έχει συμφωνήσει να το πάρει σε δόσεις και σε βάθος χρόνου, έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις πληρωμές. Μακάρι να κρατήσει αυτή τη στάση που τον τιμάει ιδιαίτερα ο Λεόνι.