Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φιλικό αλλά και διεργασίες

Φιλικό αλλά και διεργασίες


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σήμερα φιλικό αγώνα, όμως ίσως να μην είναι το μοναδικό θέμα που θα μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι διεργασίες για την απόκτηση μέσου είναι έντονες (αν και περίπλοκες) και δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι και η άφιξη του Αλίπιο, είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στα Κούκλια.

Στα ουσιαστικά τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Καμερουνέζου διεθνή μέσου με γαλλικό διαβατήριο, Γιανικ Εμπονέ. Για την ακρίβεια, στο χέρι της είναι να ολοκληρώσει τη μετακίνηση, αφού οι πληροφορίες θέλουν τα πάντα συμφωνημένα. Προς το παρών όμως τηρείται στάση αναμονής, γιατί η πιθανή αποχώρηση του Εμπέμπα, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Παρότι από την Καρπενησίου δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι βρίσκεται προ της εξόδου, χθεσινές πληροφορίες ήθελαν τους πράσινους να συζητάνε με ομάδα της Κύπρου για να βρεθεί φόρμουλα παραχώρησης του. Για να μην έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε, σημαίνει πως αυτή δεν έχει βρεθεί. Εάν και εφόσον αυτό γίνει, ελευθερώνεται μια θέση ξένου/κοινοτικού. Και τότε θα τεθεί το ερώτημα Εμπονέ ή κάποιος άλλος ως ελεύθερη μεταγραφή;

Αμφιβολία για την αξία του Καμερουνέζου της Καέν δεν υπάρχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Το κυριότερο θέμα είναι όμως προς το παρών μόνο με δανεισμό φαίνεται εφικτή η απόκτηση του. Αν υπήρχε τρόπος να εγγυηθεί κανείς πως θα έμενε σαν μεταγραφή ίσως να άλλαζαν τα πράγματα. Εκτός βέβαια και αν υπάρχει παίκτης άνω των 21, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, του οποίου το όνομα κρατείται μυστικό.