Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλίπιο: “Θα δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα – Διψώ για μπάλα”

Αλίπιο: “Θα δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα – Διψώ για μπάλα”


Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Αλίπιο Ντουάρτε. Ο νεαρός πρώην άσος της Ρεάλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην αρχική του τοποθέτηση περιγράφει τα συναισθήματά του, από τις πρώτες μέρες παρουσίας στην ομάδα μας: «Νιώθω ότι είμαι στο σωστό μέρος. Ο κόσμος της ομάδας με έχει υποδεχτεί «ζεστά». Σημαντικά με βοήθησαν στην προσαρμογή μου οι Πορτογάλοι συμποδοσφαιριστές μου, ο Λεάντρο, οι προπονητές μου, γενικά όλοι οι συμπαίκτες μου και όλοι όσοι αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και ελπίζω να κάνω σπουδαία πράγματα εδώ».

Ακολούθως, επεσήμανε ποιος είναι ο βασικός στόχος που ο ίδιος θέλει να πετύχει μέσα από την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Βασικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο».

Ο Αλίπιο δεν έκρυψε τη μεγάλη πίστη που έχει στις ικανότητές του, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Αναγνωρίζω ότι – λόγω του παρελθόντος μου – οι ευθύνες μου είναι αυξημένες και κατανοώ ότι ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις από εμένα. Όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες. Θα δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη «δίψα» του για να παίξει ποδόσφαιρο, σημειώνοντας πόσο του έχει λείψει η χαρά που νιώθει όταν αγωνίζεται: «Είχα κάποιες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα είμαι δυνατός και «διψώ» να παίξω ποδόσφαιρο. Μου έχει λείψει το συναίσθημα του να είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο. Είμαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλω μέσα από τη δική μου παρουσία, να κάνω όλους στην ομάδα χαρούμενους».

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την ποιότητα της ομάδας μας: «Έχω διαπιστώσει ότι η ομάδα έχει ποιότητα. Θεωρώ πως ήδη άρχισαν οι συμπαίκτες μου να μαθαίνουν το δικό μου παιχνίδι. Βέβαια, όσο περνά ο καιρός όλα στην ομάδα θα βελτιώνονται».

Τέλος, ο Αλίπιο έστειλε το δικό του λιτό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Θα δουλέψω για να σας κάνω χαρούμενους!»