Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9 Λεμεσού

Ανακοίνωση Θύρας 9 Λεμεσού

ma_02369


Περήφανε Ομονοιάτη της Λεμεσού,

Σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ομάδας μας τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στο αγωνιστικό, με τον άδοξο αποκλεισμό της ομάδας μας από το Europa League, η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί πλέον απαίτηση του τεράστιου πράσινου λαού και όλων όσων έχουν στην καρδιά τους το τριφύλλι.

Το καθήκον του κόσμου, με αιχμή του δόρατος την οργανωμένη μας κερκίδα, φωνάζει να σταθούμε περήφανα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα πιο δυνατοί και ενωμένοι από κάθε άλλη στιγμή.

Μέσα στα πλαίσια καλύτερης οργάνωσης εν όψη της νέας χρονιάς, η Θύρα 9 Λεμεσού ανακοινώνει εκστρατεία εγγραφής μελών για την οργανωμένη μας κερκίδα και την δική της εκλογική διαδικασία η οποία θα λάβει χώρα στο οίκημα μας στο Ζακάκι (έναντι Νέμιτσα) στις 23 Αυγούστου 2013. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελές συμβουλίου της Θύρας 9 Λεμεσού έχουν σαν στόχο τόσο την ενδυνάμωση της οργανωμένης μας κερκίδας, όσο και την μαζικότερη και ακόμα πιο δυνατή παρουσία της καταπράσινης Λεμεσού στο πλευρό της βασίλισσας.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας για την σεζόν 2013-2014, ενώ οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι 24 ώρες πριν απο την εκλογική διαδικασία.

Υ.Γ Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΙΔΕΑ, λόγος ύπαρξης και αιτία θανάτου και αυτό ας το θυμούνται οι απανταχού πολέμιοι της.
Υ.Γ2 ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ, ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ
ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ