Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απουσίες στην προπόνηση

Απουσίες στην προπόνηση

img_8877


Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με κάποιους παίκτες να απουσιάζουν από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα των Νέων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχει προπόνηση σήμερα στις 18:30 στο Μακάρειο Στάδιο και σε αυτήν έχουν κληθεί οι Φάνος Κατελλάρης, Παναγιώτης Θεράποντος και Ανδρέας Παναγιώτου που προπονούνται με την πρώτη ομάδα όπως και οι Ανδρέας Φραγκέσκου και Κωνσταντίνος Διονυσίου.

Ρουσιάς και Χαραλάμπους στην Ελπίδων

Στις 8 Αυγούστου η προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του φιλικού στη Ρουμανία. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου στη Ρουμανία και η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της την προηγούμενη του αγώνα.

Ο Απόστολος Μακρίδης ανακοίνωσε τον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που έχουν κληθεί στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων και ο τελικός κατάλογος θα γίνει γνωστός μετά την προπόνηση.

Στην πρώτη κλήση βρίσκονται οι Ονησίφορος Ρουσιάς και Χριστόφορος Χαραλάμπους και εάν ακολουθήσουν την Εθνική στη Ρουμανία, θα χάσουν κάποιο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας μας.