Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποφασίζουν για Yannick M’Bone

Αποφασίζουν για Yannick M’Bone


Ο Yannick M’Bone, ποδοσφαιριστής της Γαλλικής Καέν, είναι ο μέσος που περίμεναν την υπογραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κάναμε αναφορά τις προηγούμενες ημέρες για δανεισμό από άλλη ομάδα. Το όνομα του φέρνει στην επιφάνεια σήμερα η εφημερίδα “Goal”.

Ο 20χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, έχει συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ οι πράσινοι τα βρήκαν και με την Γαλλική ομάδα, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως η απόκτηση του δεν είναι σίγουρη αφού η επικείμενη αποχώρηση του Πιέρ Εμπέμπα, ανοίγει θέση στο ρόστερ για μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 21 ετών. Αυτή τη βδομάδα το θέμα θα ξεκαθαρίσει, ίσως στο τριφύλλι να αποκτήσουν μία πιο έμπειρη λύση που θα μπορεί να δώσει βοήθειες σε άμυνα και κέντρο.

Όσον αφορά τον M’Bone, βρίσκεται στο δυναμικό της Γαλλικής ομάδας από το 2011. Το ντεμπούτο του στην League 1 ήταν το Σεπτέμβριο του ιδίου έτους, και από τότε έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία ενώ είχε συμμετοχές και στις διοργανώσεις των Κυπέλλων. Ήταν διεθνής με την Εθνική Καμερούν κάτω των 20 ετών.