Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με πόρωση, με πόρωση…

Με πόρωση, με πόρωση…

img_5206


Πανέτοιμη για το νέο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της και πλέον βλέπει μόνο τη μάχη στο Αντώνης Παπαδόπουλος! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα, είναι σε καλύτερη κατάσταση, πρέπει όμως να το δείξει στο γήπεδο και να πάρει τους 3 βαθμούς.

Η αποτυχία στην Ευρώπη, μας έδωσε χρόνο να σκεφτούμε, να κάνουμε αυτοκριτική, να διορθώσουμε ότι χρειαζόταν διόρθωση. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Οι παίκτες του Σαβέφσκι αμέσως μετά τον αποκλεισμό εξέπεμπαν αποφασιστικότητα και σιγουριά στις δυνάμεις τους. Ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι θέλουν το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι στη Λάρνακα. Με πόρωση, με τσαμπουκά, πάμε να φωνάξουμε το πρώτο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στην προπόνηση δεν προέκυψε κάτι καινούριο. Ο Σαβέφσκι δούλεψε κυρίως κάποια θέματα τακτικής και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή. Αυτή αποτελείται από τους: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου και Σοφιάν Σερφά. Για σήμερα προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ονησίφορος Ρουσιάς ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.