Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να συνεχίσει η άνοδος

Να συνεχίσει η άνοδος

img_4252


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε από την Ευρώπη, ο προπονητής της ομάδας και οι αρμόδιοι, έπρεπε να διευθετήσουν φιλικά παιχνίδια για να μονταριστεί η ομάδα, να βρει ρυθμό. Σήμερα οι πράσινοι δίνουν το πέμπτο φιλικό τους παιχνίδι και καλούνται να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Πιο κάτω τι είδαμε από τα προηγούμενα τέσσερα.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 0-2

Το πρώτο φιλικό μετά την Άστρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς επηρεασμένη από τον αποκλεισμό ήταν μέτρια εώς κακή, έφτιαξε λίγες φάσεις, έδειχνε να κάνει αγγαρεία. Το τελικό 0-2 για τη Δόξα ήρθε μάλλον φυσιολογικά και ταρακούνησε κάπως κόσμο και ομάδα.

ΑΕΚ Κουκλίων-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Λίγες μέρες μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε την ΑΕΚ στα Κούκλια. Εντελώς διαφορετική η εικόνα από το προηγούμενο φιλικό, αφού οι πράσινοι έδειξαν να συνέρχονται και επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου. Έφτιαξαν ευκαιρίες, κέρδισαν με 0-2 και μπήκαν στο σωστό δρόμο. Αξιοσημείωτο ότι ο κόσμος γέμισε το στάδιο των Κουκλιών.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 3-0

Ακόμα καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίτο φιλικό, αντιμετώπισε τον Άρη με τους πράσινους να αποδίδουν πολύ όμορφο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και να κερδίζουν με 3-0. Στο παιχνίδι αυτό έκανε την επανεμφάνιση του ο Σερφά, ενώ στο τέλος έγιναν τα…γνωστά με τον Τράττο. Το Πελένδρι πάντως βάφτηκε καταπράσινο!

Αγία Νάπα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4

Το τελευταίο χρονικά φιλικό που έδωσε η ομάδα. Δημιουργικά η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία αφού πέτυχε αρκετά γκολ και έφτιαξε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Στο παιχνίδι δοκιμάστηκαν οι Γκανίου Ογκούνγκπε και Αλίπιο Ντουάρτε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Αρνητικό στοιχείο, ότι η ομάδα δέχθηκε εύκολα γκολ. Εκεί είναι που φαίνεται πως χρειάζεται δουλειά.