Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλέον βλέπει πρεμιέρα

Πλέον βλέπει πρεμιέρα

img_6265


Φιλικά τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στην πρεμιέρα. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν έτσι ένα κύκλο 5 αγώνων, που ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, όμως εξελίχθηκε σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία εντοπισμού λαθών και συνεχόμενης βελτίωσης.

Στο χθεσινό φιλικό η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι θα εμφανιστεί έτοιμη στην πρεμιέρα. Άλλο βέβαια επίσημοι αγώνες -και μάλιστα ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση- και άλλο φιλικά, οι πράσινοι όμως έδειξαν αρκετές αρετές, επιβλήθηκαν πλήρως με το παιχνίδι τους του αντιπάλου, ενώ πρόσφεραν γκολ και θέαμα.

Όπως πάντως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας, η ομάδα εξακολουθεί να πληρώνει κάποια ατομικά λάθη και σε κάποιες στιγμές αμυντικά κενά. Απομένουν άλλες 10 μέρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανούς, εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να δουλευτούν τα λάθη και να εμπεδωθεί από όλους πως στα επίσημα παιχνίδια δεν επιτρέπονται. Μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης, μπορεί να οδηγήσει σε μείον 3 βαθμούς. Και αν είναι κάτι που μας δίδαξε η περσινή χρονιά, είναι πόσο σημαντικό είναι το ξεκίνημα της χρονιάς.