Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποσοτικά, γεμίζει

Ποσοτικά, γεμίζει

dsc_8924


Αν οι πληροφορίες για απόκτηση των Αλίπιο-Γκανίου, όπως και του μέσου για τον οποίο κάναμε λόγο χθες επαληθευτούν και την ίδια στιγμή κυλήσουν όλα ομαλά με τα έγγραφα του Τζάστιν Μεγκόλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώσει 4 μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών σε μερικές μόνο ώρες. Μπορεί οι 4 να αποτελούν περισσότερο επένδυση, την ίδια στιγμή όμως προσδίδουν βάθος στο ρόστερ του Σαβέφσκι. Και σε ένα μαραθώνιο 36 παιχνιδιών όπως το φετινό πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται το βάθος να κάνει τελικά τη διαφορά.

Ποσοτικά λοιπόν, όπως θα δείτε και από την καταγραφή του ρόστερ πιο κάτω, η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να γεμίζει. Η ουσία είναι οι νεαροί, Κύπριοι και ξένοι, να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, να αποτελέσουν αξιόπιστες επιλογές. Τότε θα πούμε πως γεμίσαμε και ποιοτικά, αυτό που μετράει δηλαδή, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει, πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό.

Το βάθος της ομάδας, είναι οι νεαροί, πρέπει να το δουν σαν μεγάλη ευκαιρία και να είναι έτοιμοι σε όλη τη χρονιά. Από τους 27 παίκτες πιο κάτω (εξαιρούμε τους 3 τερματοφύλακες, ενώ συμπεριλαμβάνουμε τον Εμπέμπα που οι πληροφορίες θέλουν εκτός πλάνων) οι 9 είναι ποδοσφαιριστές του κατάλογου Β! Κάποιοι ίσως αποχωρήσουν με δανεισμό, όσοι είναι στο ρόστερ όμως πρέπει να είναι πανέτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά.

Το ρόστερ όπως διαμορφώνεται, με κάποιες σημειώσεις και ερωτηματικά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν σε περισσότερες από μια θέσεις.

 

Τερματοφύλακες

Ζοσέ Μορέιρα

Κόριν Μπρουκς

Ευαγόρας Χατζηφραγκέσκου

 

Κεντρικοί αμυντικοί

Ζοάο Πάουλο Αντράντε

Σοφιάν Σερφά

Ρασίντ Αλαμπί

Πιέρ Εμπέμπα *

Γκανίου Οκούνγκμπε (u21) **

 

Αριστερό μπακ

Άνθονι Σκαραμοτσίνο

Ρενάτο Μαργκάσα

Χριστόφορος Χαραλάμπους (u21)

 

Δεξί μπακ

Χοσέ Μαρτίνεθ

Χάρης Κυριάκου

Αντρέας Παναγιώτου (u21)

 

Αμυντικοί/κεντρικοί μέσοι

Λεάντρο Αλμέιδα

Μάρκο Σοάρες

Μπρούνο Αγκουϊάρ

Ξένος με δανεισμό (u21) **

Φάνος Κατελάρης (u21)

 

Επιτελικοί Μέσοι

Νούνο Ασσίς

Αλίπιο Ντουάρτε (u21) **

 

Ακραίοι Μεσοεπιθετικοί

Γιώργος Εφραίμ

Αντρέ Σκέμπρι

Τόνι Τέιλορ

Λουίς Σοάρες Πλατινί

Παναγιώτης Θεράποντος (u21)

 

Επιθετικοί

Ούκας Γκικίεβιτς

Τζάστιν Τζούνιορ Μεγκόλο (u21) **

Ονησίφορος Ρουσιάς (u21)

Γιάννης Χατζηβασίλης

 

* Δεν είναι βέβαιη η παραμονή του

** Δεν έχει ακόμα αποκτηθεί επίσημα