Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Προσπαθήσαμε να φέρουμε, όποιους ζήτησε ο προπονητής”

“Προσπαθήσαμε να φέρουμε, όποιους ζήτησε ο προπονητής”

img_0061


Στην ποιότητα του ρόστερ στάθηκε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Στέλιος Μυλωνάς κατά την παρουσίαση του, τονίζοντας ότι αυτό κτίστηκε με βάση το πλάνο που είχε στο μυαλό του ο Τόνι Σαβέφσκι: “Προσπαθήσαμε να φέρουμε τις τοπ επιλογές του προπονητή”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Εξ’ όσον γνωρίζουμε ο Τόνι Σαβέφσκι είναι όντως ικανοποιημένος με το ρόστερ του. Θεωρεί ότι η ποιότητα για να κτυπήσει το πρωτάθλημα είναι εκεί και ευελπιστεί ότι οι νεαροί, θα καταφέρουν να αποτελέσουν το βάθος όποτε χρειαστεί για να μην μείνουμε σε κανένα σημείο από δυνάμεις. Ότι η ομάδα μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει άλλωστε κανείς.

Έχουμε αναφέρει πολλάκις τις ενστάσεις μας για συγκεκριμένες διαδικασίες που ακολουθούνται και η άποψη μας δεν αλλάζει. Ταυτόχρονα όμως πιστεύουμε πολύ στο ρόστερ. Το μισθολόγιο έπεσε αισθητά, κατά τον προγραμματισμό η ευελιξία δεν ήταν λέξη που χρησιμοποιείτο συχνά, θεωρούμε όμως πως αν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα στη πορεία (μιλάμε κυρίως για το οικονομικό) η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και θα είναι πρωταθλήτρια. Αρκεί να μην ξεχάσουμε σε κανένα σημείο του μαραθωνίου πως οφείλουμε όλοι να είμαστε απαιτητικοί από την ομάδα.