Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικό να μπει δυνατά

Σημαντικό να μπει δυνατά

img_6099


Καυτό, είναι ως γνωστόν το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα μας μέχρι την 4η αγωνιστική θα έχει δώσει ήδη 3 ντέρμπι (Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΕΛ) ενώ μέχρι την 6η θα έχει τελειώσει και με την δυνατή τα τελευταία χρόνια ΑΕΚ. Ξεκάθαρα, στην περίπτωση μας η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Το νιώσαμε άλλωστε και πέρσι. Οι πράσινοι λόγω ανακατατάξεων (αλλαγή προπονητή την 3η αγωνιστική), ατυχιών και σε κάποιες περιπτώσεις άλλων εμποδίων, έμειναν πολύ πίσω και όταν έφτασε η 7η αγωνιστική, είχαν μπροστά τους ένα βουνό να ανεβούν. Φέτος δεν πρέπει κατ’ ουδένα λόγο κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρέχουμε για να καλύψουμε απόσταση, αφού σε τέτοια περίπτωση, κάθε στραβοπάτημα, σε πάει πολύ πίσω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόγραμμα σαν μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση. Αν τις πρώτες 6 αγωνιστικές καταφέρει να είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, ή στην πρώτη θέση, θα έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική, θα έχει στείλει μηνύματα, θα έχει και την ευκαιρία να αφήσει τους άλλους να παίζουν μεταξύ τους, ενώ αντιμετωπίζει θεωρητικά υποδεέστερους αντίπαλους. Φυσικά, το κάθε τι στην ώρα του. Για τώρα, βλέπουμε μόνο Ανόρθωση!