Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Σχετικά με τα μέλη

Σχετικά με τα μέλη

sygkentrwsi


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Είναι με μεγάλη μου έκπληξη που βλέπουμε την διοίκηση του σωματίου μας να εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκεια της για την μη πληρωμή των συνδρομών από τα μέλη του σωματείου. Είναι με ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη δε που βλέπω να επικρατεί η ψευδαίσθηση τόσο στους συμβουλιακούς όσο και σε μεγάλη μερίδα το ΜΜΕ ότι οι πόρτες για εγγραφή μελών έχουν ανοίξει και ότι η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια των οπαδών της μεγαλύτερης ιδέας που γέννησε πότε αυτή η χώρα.

Θα ήταν σοφότερο τόσο τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας όσο και οι δημοσιογράφοι και φίλοι της ομάδας μας που συμμερίζονται αυτή την άποψη να χρησιμοποιούσαν τον χρόνο τους ψάχνοντας για τους λόγους που ο κόσμος δεν συμμετέχει ενεργά σαν μέλος στο λαοφιλέστερο σωματείο του τόπου αντί να κατηγορούν με ελαφρά την καρδιά τον κόσμο που δεν τακτοποιεί τις οφειλές του.

Ο ίδιος κόσμος που μάζεψε 2.5 εκατομμύρια στο χειρότερο οικονομικά μήνα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου κατηγορείται από τους ίδιους που τον εκθείαζαν και έχουν μεγάλη ανάγκη ότι έχουν ‘καβούρια στις τσέπες’. Έχω όμως μακρηγορήσει χωρίς ουσία (από κάποια συνέλευση θα το κόλλησα) έτσι μπαίνω στο ψητό.

Κύριοι της διοίκησης έχετε ποτέ σας κάτσει κάτω να συζητήσετε πως θα δώσετε κίνητρα σε όλο αυτό τον κόσμο για να γραφτεί μέλος. Ζητήσατε ποτέ από τον κόσμο να σας πει τη άποψη του και τες ιδέες του. Πήρατε ποτέ συμβουλές από ομάδες του εξωτερικού όπως Μπενφίκα, Μπαρσελόνα, Μπάγερν, Ολυμπιακός Πειρεώς ? Πιο κάτω απόσπασμα εν συντομία από τα προνόμια τον μελών της λαοφιλέστερης ομάδας του κόσμου Μπενφίκα (σε αριθμό μελών).

Προνόμια:

Εκπτώσεις στα εντός έδρας εισιτήρια.

Προτεραιότητα σε αγορά εκτός έδρας εισιτηρίων.

Προτεραιότητα σε θέσεις διαφόρων άλλων εκδηλώσεων.

Προτεραιότητα και έκπτωση στα εισιτήρια των άλλων αθλημάτων.

Αποστολή στο σπίτι του μηνιαίου περιοδικού της ομάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής στις συνελεύσεις μελών.

Εκπτώσεις στα καταστήματα του σωματείου.

Εκπτώσεις στις on-line αγορές.

Εκπτώσεις σε προϊόντα χορηγών.

Μηνιαίες κληρώσεις.

Κληρώσεις για Ευρωπαϊκά ταξίδια με την ομάδα.

Κληρώσεις για συμμετοχή σε αποστολές της ομάδας.

Σταματάω κάπου εδώ με τα προνόμια γιατί το νόημα θέλω να πιστεύω το πήρατε.

Να αναφέρω ότι υπάρχει επίσης ταξινόμηση μελών σε θέμα ψήφων ανάλογα με τα χρόνια που είναι ο κάθε οπαδός μέλος.

Υπάρχουν τόσο προσφορές για παιδικά/μαθητικά/ μέλη ανέργων όπως και για συνταξιούχους.

Να αναφέρω επίσης και τις on-line εγγραφές μελών.

Τον Μάρτη χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα μια και καλή αφού όλη αυτή η εκστρατεία θα μπορούσε να συνδυαστεί με εγγραφή μελών. Τώρα δε θα μιλούσαμε για 2.5 εκ. σε ένα μήνα αλλά για σταθερό μηνιαίο εισόδημα.

Να προσθέσω ακόμα την ανάγκη σύστασης ομάδας ειδικά για την προώθηση της ιδέας των μελών αλλά και ομάδα είσπραξης των χρημάτων. Κίνητρα πρέπει να δίνονται επίσης για προπληρωμή και πληρωμές με τραπεζική εντολή.

Μπορώ να προσθέσω ακόμα πολλά αλλά έχω ήδη μακρηγορήσει.

Σας αφήνω με μια φωτογραφεία από το πώς προωθούν οι ομάδες στο εξωτερικό τις εγγραφές μελών.

Με κάρτα μέλους και φανέλα του Ολυμπιακού ο Μαραντόνα, που ξεσήκωσε τα πλήθη
image

 

Τώρα σας ρωτώ: Είναι οι πόρτες του σωματείου πραγματικά ανοιχτές για τα μέλη?

Υ.γ. Αν ποτέ ανοίξετε πραγματικά τις πόρτες του σωματείου, προτού πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις ρωτήστε πρώτα και τον κόσμο για ιδέες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ανδρέας.