Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέιλορ: “Παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας”

Τέιλορ: “Παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας”

img_1418


Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με Αμερικανούς αθλητές εκτός της χώρας, έκανε ο Τόνι Τέιλορ. Σε αυτήν ο Τόνι τόνισε πως είναι χαρούμενος που παίζει στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας,  ενώ επιβεβαίωσε πως σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε ο Νούνο Ασσίς! Ταυτόχρονα ο αρθρογράφος αναφέρει πως τον Τόνι ήθελε διακαώς και το Αποέλ, αλλά δεν είχε θέση ξένου για να τον αποκτήσει. Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της

Παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Είναι ένα υπέροχο κλαμπ και όλοι με καλωσόρισαν με το καλύτερο τρόπο. Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ.

Αναφορικά με τον τρόπο που έφυγε από την Εστορίλ

Η Εστορίλ δεν με έδιωξε, είχα ξεκαθαρίσει πως ήθελα να φύγω. Περίμενα απλά να τελειώσει η σαιζόν για να το πράξω.

Για το ρόλο που έπαιξε ο Νούνο Ασσίς στη μεταγραφή του

Ο Ασσίς ήταν αυτός που με πρότεινε στον προπονητή μου. Του είπε πως μου αρέσει το παιχνίδι μου και θα με ήθελε στην ομάδα. Ο προπονητής βέβαια με είχε ήδη δει σε βίντεο, με ήθελε και αυτός και μιλούσε με τον ατζέντη μου. Ο Νούνο έδωσε αυτό το έξτρα σπρώξιμο και όλα μαζί έπαιξαν ρόλο στο να έρθω στην ομάδα.

Σχετικά με το πώς νιώθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Αισθάνομαι την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν πολύ μεγαλύτερη ομάδα από την Εστορίλ. Νομίζω είναι οι οπαδοί και η τεράστια ιστορία του συλλόγου που με κάνουν να νιώθω έτσι. Στην Πορτογαλία υπάρχουν ομάδες που κανείς δεν μπαίνει στο κόπο να πάει να δει. Οι οπαδοί μας εδώ αντίθετα, έρχονται στα φιλικά, τραγουδάνε, φτιάχνουν ατμόσφαιρα. Νιώθω ήδη σπίτι μου και ανυπομονώ για τη σαιζόν.