Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια για το… εξοχικό

Τα εισιτήρια για το… εξοχικό


Στη διάθεση του κόσμου από αύριο (28/08) το απόγευμα τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 31 Αυγούστου, στις 19:00, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το επίσημο δελτίο.

Μετά και τη σημερινή αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο το Βόρειο πέταλο του σταδίου. Ως εκ τούτου, ο αριθμός εισιτηρίων που αναλογούν στον κόσμο της ομάδας μας είναι αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες του, γι’ αυτό και θα χρειαστεί κατανόηση απ’ όσους φιλάθλους δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι την Πέμπτη (29/08), οι οποίοι για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση του Σαββάτου (31/08) θα πρέπει να επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους. Την Παρασκευή (30/08), εάν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας, μέχρι και το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στην Green Boutique, λόγω του εξαιρετικά μικρού αριθμού των συγκεκριμένων εισιτηρίων που αναλογεί στην ομάδας μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για εξασφάλιση παιδικού εισιτηρίου, είναι η επίδειξη παιδικής κάρτας διαρκείας.

Σημειώνεται πως δεν θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως ακολούθως:
• 15 ευρώ το κανονικό
• 10 ευρώ το μαθητικό
• 1 ευρώ το παιδικό

Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:
– Green Boutique (Τετάρτη 15:00 – 19:00, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00–13:00, 15:00 – 19:00).
– Internet Café Arena -Αγία Νάπα (Τετάρτη 16:00 – 22:00, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 – 22:00)
– ΣΥ. ΦΙ. Λεμεσού – Σύλλογος Πρόοδος (Τετάρτη – Παρασκευή από τις 16:00 – 20:00)
– ΣΥ. ΦΙ. Πάφου (Τετάρτη – Παρασκευή από τις 17:00 – 21:00)
– ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας, δίπλα από Τροχαία Λάρνακας (Τετάρτη από τις 15:00 – 20:00 και Πέμπτη με Παρασκευή από τις 16:00 – 20:00)

Προαιρετικοί Λαχνοί εισφοράς στο Σωματείο μας
Στα σημεία προπώλησης εισιτηρίων θα υπάρχουν και προαιρετικοί λαχνοί εισφοράς στο Σωματείο μας, αξίας 5 ευρώ. Παρακαλούμε τον κόσμο μας όπως προμηθευτεί τους συγκεκριμένους λαχνούς, προσφέροντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ την οικονομική στήριξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει άλλη μία «μάχη» να δώσει για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου και μόνο με τη βοήθεια όλων μας, θα μπορέσουμε να βγούμε και πάλι νικητές.