Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Το μέλλον είναι ήδη εδώ

img_0023


Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ονησίφορος Ρουσιάς, Παναγιώτης Θεράποντος, Τζάστιν Μεγκόλο, Γκανίου Ογκούνγκπε, Αλίπιο Ντουάρτε. Προσθέτουμε επίσης το Κατελάρη, το Φραγκέσκου, τον Ιβανόφ, τον Αντρέου και άλλους, που έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάρουν φέτος ευκαιρία, αλλά είναι εκεί, παρακολουθούνται στενά. Το μέλλον είναι ήδη εδώ.

Ειδικά οι πρώτοι 7 ποδοσφαιριστές που αναφέραμε, θεωρούνται παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορεί φέτος να κληθούν να βοηθήσουν σε αγώνα της πρώτης ομάδας. Ήδη τους είδαμε κάποιους φιλικά, κάποιους και σε επίσημα. Αυτοί είναι το βάθος και καλούνται να παίξουν το ρόλο του παρόντος και του μέλλοντος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί μέσω αυτών να κτίζει για τα επόμενα χρόνια, ενώ κάνει πρωταθλητισμό.

Κανένας από τους ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στο άρθρο, δεν είναι τυχαίος. Όλοι είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές της χώρας τους, μάλιστα οι Μεγκόλο και Γκανίου, παρότι δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει τα 21, πήραν κλήσεις για την ανδρών του Καμερούν και της Νιγηρίας αντίστοιχα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα κάνουν όλοι καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το σημαντικό όμως είναι να παρουσιάζονται πάντα έτοιμοι, πάντα πρόθυμοι, πάντα ταπεινοί και να αρπάξουν όποια ευκαιρία τους δοθεί. Για το καλό τους και για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.