Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς

Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς

img_6640


Το καλοκαίρι που τελειώνει ήταν απαγοητευτικό για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν είδαν ούτε φέτος την υπέρβαση στην Ευρώπη. Για τους φίλους της Ανόρθωσης, ήταν ακόμα χειρότερο, αφού έζησαν εξευτελισμό από τη Γκέφλε, είδαν το διοικητικό συμβούλιο να παραιτείται και την ομάδα να μένει ακέφαλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, άλλαξαν προπονητή πριν 15 μέρες.

Από τη μέρα που στη Κυρία πήγε ο Ζόρζε Κόστα, το κλίμα αλλάζει. Η εικόνα της πρώτης αντιπάλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βελτιώθηκε, το ηθικό των παικτών της ανέβηκε. Τα προβλήματα τους προφανώς δεν έχουν λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά ας γίνει ξεκάθαρο: η Ανόρθωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί και θα χρειαστεί μεγάλη σοβαρότητα.

Την ίδια στιγμή πάντως, πρέπει να γίνει σαφές ότι ο τελικός νικητής θα εξαρτηθεί κυρίως από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές, πιο έτοιμη και πιο ήρεμη ομάδα. Χρειάζεται οι παίκτες να είναι παθιασμένοι, τακτικά προσηλωμένοι στο πλάνο του Σαβέφσκι και αποφασιστικοί. Να δείξουν από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό και να επιστρέψουν στη Λευκωσία με τους 3 βαθμούς.