Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φέρτε το διπλό, απ’ το εξοχικό!

Φέρτε το διπλό, απ’ το εξοχικό!

img_6640


Οι εβδομάδες πέρασαν, η μεγάλη μέρα έφτασε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σήμερα στις 19:00 (live omonoianews.com) στο πρωτάθλημα και μπαίνει από νωρίς στα βαθιά. Φιλοξενείται από την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αλλά θέλει μόνο τη νίκη! Θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και να αφήσει για τα καλά πίσω της την Ευρώπη.

Τα ματς στο Παπαδόπουλος δεν είναι ποτέ εύκολα, σχεδόν πάντα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Το ίδιο καλείται να κάνει και σήμερα, να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και να επιβληθεί. Τα δεδομένα είναι υπέρ της ομάδας του Τόνι Σαβέφσκι αφού τον μήνα που πέρασε κατάφερε να ηρεμήσει, να διορθώσει κάποια λάθη να ανεβεί ψυχολογικά. Η Ανόρθωση από την άλλη είναι μια ομάδα που ψάχνεται, αφού είχε τεράστια προβλήματα.

Με προβλήματα ή όχι πάντως, η Ανόρθωση θα διεκδηκήσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι μόνο εάν της το επιτρέψουν οι παίκτες του Σαβέφσκι.Έχουμε καλύτερη ομάδα, ποιοτικότερους παίκτες, περισσότερη ηρεμία. Και ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Με πάθος, με τσαμπουκά, με τακτική προσήλωση, για να φέρουμε το διπλό από το εξοχικό!