Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φτηνοί είναι, καλοί θα δούμε

Φτηνοί είναι, καλοί θα δούμε

sak_1323


Δύο υποσχόμενους νεαρούς προσπαθεί να κλείσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως λένε οι πληροφορίες. Πρόκειται σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες για ένα Αφρικανό με γαλλικό διαβατήριο μέσο και ένα Ρουμάνο επιθετικό. Τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες είναι έντονες, από τη στιγμή όμως που δεν είχαμε ανακοίνωση, πάει να πει πως δεν είχαμε ούτε κατάληξη.

Οι 2 παίκτες βρίσκονται μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Ως γνωστόν δεν υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο μεγάλο ποσό για αυτούς τους παίκτες, ούτε μπορεί να γίνει υπέρβαση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ότι δεν έχουν ακόμα κτίσει το όνομα τους και να ποντάρει στη προοπτική τους. Θεωρείται όμως ότι αν τελικά καταφέρουν να τους φέρουν στην ομάδα, μπορούν να δώσουν λύσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Αυτά βέβαια είναι θεωρητικά. Ας κλείσουν με το καλό και θα κριθούν και αυτοί στο γήπεδο. Μερίδα του κόσμου μας εξέφρασε την απορία “αφού πάμε για νεαρούς, γιατί όχι δικούς μας Κύπριους;”. Το αν μπορούν να δώσουν παραπάνω ο Ρουμάνος και ο Αφρικανός, θα το μάθουμε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου αν στο τέλος βέβαια κλείσουν. Να σημειωθεί ότι δεν θα δοκιμαστούν, αλλά θα αποκτηθούνα απευθείας. Για τον Αφρικανό μάλιστα το θέμα προς το παρών κολλά στην απαίτηση της ομάδας του να παίξει ένα συγκεκριμένο ποσοστό αγώνων, αφού η προσπάθεια απόκτησης αφορά δανεισμό.