Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται ο μέσος

Χρειάζεται ο μέσος


Σε προηγούμενο μας άρθρο, γράψαμε ότι πιστεύουμε στην ποιότητα όλων των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ μας. Ναι, θεωρούμε πως όλοι (όσοι είδαμε επαρκώς) έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να τη βοηθήσουν να φτάσει στην ολοκλήρωση των στόχων της. Την ίδια στιγμή, θεωρούμε πως χρειάζεται να αποκτηθεί αμυντικός μέσος.

Τις τελευταίες 48 ώρες, εντείνονται οι πληροφορίες πως δεν είναι βέβαιη η απόκτηση μέσου. Η αδυναμία να ελευθερωθεί ένα κομμάτι του μπάτζετ μέσω απομάκρυνσης του Πιέρ Εμπέμπα, δυσκολεύει τα πράγματα. Κατανοητό και σεβαστό απόλυτα, ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλουν να ξεφύγουν από το αρχικό πλάνο, ξέρουν άλλωστε καλύτερα που βρισκόμαστε στο θέμα του οικονομικο΄΄υ. Ο άξονας όμως είναι ο πιο σημαντικός χώρος του παιχνιδιού και αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει για εναλλακτική στο χώρο μόνο τον Αγκουϊάρ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα (γιατί έχει ρόλο τζόκερ παίζοντας σε διάφορες θέσεις) το Μαργκάσα, που δεν είναι καθαρά αμυντικά χαφ.

Γίνεται η σκέψη, η απόκτηση μέσου να αναβληθεί για το Γεννάρη. Με αυτήν σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι αντίθετος ο Σαβέφσκι, με τη λογική ότι μέχρι τότε θα έχει βρεθεί λύση με τον Εμπέμπα και θα ανοίξει μια θέση ξένου. Άλλωστε το γεγονός πως ο Γιαννίκ Μπονέ θα ερχόταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως δανεικός και όχι ελεύθερος, ήταν κάτι που προβλημάτιζε το κόουτς, αφού δεν μπορεί να επενδύσει πάνω του. Ειδικοί δεν είμαστε, ούτε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υποδείξεις. Θα νιώθαμε όμως πολύ πιο άνετα με ένα αμυντικό μέσο και είμαστε σίγουροι πως αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση, το ίδιο θα ένιωθε και ο κόουτς. Καλώς ή κακώς ο Σαβέφσκι δεν σκέφτεται μόνο την πάρτη του, αλλά πρώτα από όλα μακροπρόθεσμα την ομάδα.