Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζονται οι υπερβολές;

Χρειάζονται οι υπερβολές;

3on_omonoia2_gmi_6531


Μας κάνει εντύπωση που σήμερα εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αναφέρει στο εξώφυλλο της ότι κατά το φιλικό με τον Άρη, σημειώθηκαν αποδοκιμασίες (!!!) και χειροδικία εις βάρος του Γιώργου Εφραίμ! Ο Γιώργος αποτελεί ένα από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές (αν όχι τον πιο αγαπητό) στο ρόστερ και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον αποθεώνει με κάθε ευκαιρία! Το έκανε άλλωστε και το Σάββατο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα!

Κατά τη διάρκεια της έντασης 2 κοπέλες ζήτησαν από τον Εφραίμ να φωτογραφηθεί μαζί τους και αυτός ήταν πρόθυμος. Ένα και μόνο άτομο που το αντιλήφθηκε, του ζήτησε το λόγο. Δεν αντάλλαξαν άλλη κουβέντα, δεν υπήρξε συνέχεια, ήταν κάτι μεμονωμένο και στη συνέχεια ο Εφραίμ αποθεώθηκε από το κόσμο.

Ο Γιώργος Εφραίμ γνωρίζει πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον λατρεύει και απορούμε γιατί προσπαθεί να δοθεί έκταση σε ένα μεμονωμένο περιστατικό των 2 δευτερολέπτων. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πνέουν τα μένεα για το συγκεκριμένο θέμα και τις προθέσεις του αρθρογράφου, προς το παρών επιφυλάσσονται, αλλά σκέφτονται τα επόμενα τους βήματα.