Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθυστερεί η εκλογική συνέλευση

Καθυστερεί η εκλογική συνέλευση

img_8690


18 Σεπτεμβρίου σήμερα και παρά τις αρχικές εξαγγελίες, δεν έχει ακόμα οριστεί η ημερομηνία της εκλογικής συνέλευσης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα δεν έχει ακόμα συζητηθεί σε βάθος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σε κάποια συνεδρία. Ο λόγος που καθυστερεί το θέμα, είναι φυσικά τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Διεργασίες γίνονται αρκετές πάντως, ας μην παρεξηγηθούμε.

Από τη στιγμή που για να τα περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτείται ένα σεβαστό ποσό, μεταξύ 1 και 1,2 εκατομμυρίων, φυσιολογικό είναι πρώτο μέλημα ολόκληρου του οικοδομήματος να είναι πώς θα μαζευτεί αυτό. Γίνονται συνεχώς επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς, ενώ είναι στην τελική ευθεία και το Gala dinner στη Λευκωσία που αναμένεται να δώσει μεγάλη ανάσα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως η εκλογική συνέλευση θα αργήσει και αν γίνει σύντομα, αυτό θα είναι προς το τέλος του Οκτωβρίου ίσως και αρχές Νοεμβρίου. Πληροφορίες μας λένε πως δεν αποκλείεται να πάει και Μάιο, αν δεν βρεθούν άτομα έτοιμα με συνδυασμό να αναλάβουν την προεδρία. Οι πρωινές πληροφορίες για ενδιαφέρον του Χριστάκη Τζιοβάννη, δείχνουν μάλλον προς εκλογές τέλος Οκτωβρίου, όμως όλα είναι πιθανά. Κάτι τέτοιο πάντως (αν και δεν έχει λεχθεί ποτέ επίσημα) δεν μας βρίσκει απαραίτητα αντίθετους, αφού έτσι δίνεται χρόνος για να σχηματιστούν δυνατοί συνδυασμοί αλλά και να γραφτούν νέα μέλη, με δυο όμως προϋποθέσεις:

1) να οριστεί από τώρα η η εκλογική σε συγκεκριμένη ημερομηνία, έτσι ώστε να μην αφήνονται σκιές για την αναβολή της αρχικής εξαγγελίας για Οκτώβριο

2 ) να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα από επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ (και πιθανά μέλη του επόμενου ΔΣ) που θα συνεισφέρουν οικονομικά, έτσι ώστε να αποφευθχούν περιπέτειες με τα κριτήρια.