Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με τον αρχηγό για το πρώτο

Με τον αρχηγό για το πρώτο

img_6640


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του παιχνιδιού με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 14/9 20:00, ΓΣΠ, Live Omonoianews.com). Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν έτοιμοι να κάνουν… επανεκκίνηση και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε αυτό να επαληθευτεί και στο γήπεδο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για 1002 λόγους, κυρίως όμως για τις ευεργετικές επιδράσεις που θα έχει στο ψυχολογικό κομμάτι όλου του πράσινου οικοδομήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, να πάρει τους 3 βαθμούς και να πάει με αυτοπεποίθηση στα ντέρμπι με τις 2 Λεμεσιανές ομάδες.

Με το τέλος της προπόνησης ο Τόνι Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Εφραίμ. Η αποστολή αποτελείται από τους: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου και Σοφιάν Σερφά.

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην σημερινή προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις.