Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια τελευταία ευκαιρία

Μια τελευταία ευκαιρία

img_1066


6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και γνωρίζοντας πως από χθες 2 βασικοί διεκδηκητές του τίτλου έχουν ήδη κερδίσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει πως σήμερα είτε αντιδράει και κερδίζει, είτε (ποδοσφαιρικά η χρονιά) πεθαίνει. Στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μας βέβαια, ποτέ μην πεις ποτέ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάχνει όμως ένα θαύμα, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς εναντίων της.

Την εβδομάδα αυτή, ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταρακουνήθηκε αρκετά, πρώτα από την  ήττα κόντρα στον Απόλλωνα και μετά από την απομάκρυνση του Σαβέφσκι που αποφέυχθηκε την τελευταία στιγμή. Λένε συχνά πως οι μεγάλες ομάδες βγαίνουν δυνατές από μια κρίση και αυτό είναι ακριβώς που πρέπει να αποδείξουν οι πράσινοι.

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ, μόνο εύκολο δεν είναι. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, είναι πρώτοι, αήττητοι και μια πολύ αθλητική ομάδα. Όταν όμως μια ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, περιμένουμε να την δούμε να αντιδράει σεβόμενη το μέγεθος και την ιστορία της και να κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη.