Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μορέιρα: “Θα δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε καλή ομάδα”

Μορέιρα: “Θα δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε καλή ομάδα”


Κώστας Παπαδόπουλος και Ράινερ Ράουφμαν πήραν μονότερμα τον Ζοσέ Μορέιρα, με το τέλος του αγώνα, με τον Πορτογάλο πορτιέρο να κόβει με άνεση όλες τις ερωτήσεις τους. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας δήλωσε πως οι παίκτες θα δείξουν στον κόσμο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ κατά την άποψη του, για το άσχημο αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής, έπαιξε ρόλο και το ότι η ομάδα μας δεν είχε επίσημα παιχνίδια για ένα ολόκληρο μήνα.

“Δύσκολο χωρίς κόσμο, το σημαντικό όμως πετύχαμε 4 γκολ, ήταν δύσκολο παιχνίδι, και δύσκολο χωρίς κόσμο, όμως νικήσαμε”, σχολίασε για την αποψινή νίκη.

Για το ότι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα
“Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν δεκτήκαμε γκολ, ελπίζω να καταφέρω να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου, όπως πέρσι που το είχα κάνει για 6 ματς”

Για τα ντέρμπι της συνέχειας
“Θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, στόχος είναι η νίκη στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα, για να μην χάσουμε άλλο ντέρμπι”

Για τον δύσκολο Αύγουστο…
“Είναι δύσκολο για μια ομάδα να είναι ένα μήνα χωρίς επίσημο αγώνα. Τώρα θα δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να τους κάνουμε χαρούμενους”