Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καινούρια άτομα, με διάθεση για δουλειά

Καινούρια άτομα, με διάθεση για δουλειά

img_4639


Γίνεται καθημερινά πολύς λόγος για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για το συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε τονίσει ξεκάθαρα πως όλοι όσοι σκοπεύουν να βάλουν υποψηφιότητα και θέλουν να προβάλουν τις απόψεις τους, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας μας. Την ίδια στιγμή, βέβαια, έχουμε και θέση, έχουμε και άποψη.

Θεωρούμε πως χρειάζονται νέα άτομα, με γνώσεις, αλλά κυρίως με διάθεση να οργανώσουν καλύτερα και επαγγελματικά το σωματείο. Με αυτό τον τρόπο, δεν κρίνουμε αρνητικά όσα μέλη είναι ήδη στο συμβούλιο, γνωρίζουμε πως αγωνίζονται καθημερινά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε εννοούμε συγκεκριμένα κάποιους (άλλωστε περιμένουμε να δούμε την κατάληξη των επαφών). Απλά ο κόσμος είναι πλέον καχύποπτος και δυσκολεύεται να εμπιστευθεί μέλη που ήταν στη διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου, είναι ξεκάθαρο. Ακόμα και σε σωστές ενέργειες τους, υπάρχει προκατάληψη. Θα παραμείνουν βέβαια κάποιοι στη διοίκηση, είναι φυσιολογικό και θεμιτό αφού θα βοηθήσουν την περίοδο προσαρμογής των καινούριων. Η ανανέωση όμως είναι επιβεβλημένη, χρειάζεται φρεσκάδα, νέες ιδέες.

Αν πάντως δεν βρεθούν άτομα και συνδυασμοί να ενδιαφέρονται, βάση καταστατικού συνεχίζει η παρούσα διοίκηση. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει κατά την άποψη μας να οριστεί από τώρα εκλογική συνέλευση για το Μάιο, αφού ο πρόεδρος της ομάδας το είπε ξεκάθαρα πως χρειάζεται αλλαγή, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Πρέπει επίσης το Δ.Σ. να στηριχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους επιφανείς επιχειρηματίες για τους οποίους γίνεται λόγος συνεχώς, για να μην έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ προβλήματα. Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, έτσι είναι κατανοητό πως τα όσα αναφέρουμε είναι θεωρητικά.